daisy__ Gülüm şuan tek hayalim kuaför tatil bilmem neyden ziyade Evi biraz topladım kahve içiyorum keşke diyorum kahveyi karşımda kaynanam olsa ds içsem birden keyifle yudumlarken bi tane çaksam nasıl bi tepki verir oturmuş onu düşünüyorum sabah sabah
LadyX daisy__ ahahahahahaahah 😂😂😂 en iyi yorum buydu başa sabitleyemiyor muyuz hala daha bu uygulamada ama yaaa
egeansea LadyX Annemin tekrar yürüyebilmesi ve evimin basamaklarını çıkıp doğumumda yanımda olabilmesi sanırım. Obez ve tekerlekli sandalyede olduğu için gelemeyecek.
hd_d LadyX valla hayalii bir cevap olsun benimkiii birsuru param olup bir ev bide birsuru çikolataaaaa😅
deletedmom43191 kahvesever__ ayy bende uyumayı cok istiyorum 9 aylik bebegimin gece hic uykusu yok her saat uyaniyo emziriyorum yatiriyorum tuvalete gidiyorum su içiyorum yatıyorum daha dalamadan viyakk diye bagiriyo😅😅
kahvesever__ deletedmom43191 ay büyünce de aynı hiç uyumuyorlar ya birde iki haftadır hastalar hiç uyumuyorlar 🥲
deletedmom43191 kahvesever__ cok gecmis olsunnn 😔😔 büyüdüklerinde de evet uyutmak baya deveye hendek atlatmak gibi bisey