deletedmom43191 LadyX eveeet orası harika keske imkanim olsa oraya tasinsam ama orda cay kesmek harici meslek yok tasinmak kolay ama is bulmak zor 🥺🥺
eslem2121 LadyX ailemle güzel bir tatil ailem dediğim annemler kardeşlerim kocam çocuklarım omdan sonra bir alışveriş 😂daha sonra kahve kuaför ayy herşeye mutlu olurum yeterki düşünülsün ❣️
LadyX eslem2121 bence benim yazdığım her şeye ihtiyacımız var. Sıcak bir kahve, kuaför, alışveriş, seyahat, sevdiğimiz bir sanatçının konseri, beklediğimiz bir filme gitmek ohhh neler neler
Meltemanneolsun LadyX tamamiyle iyilesmisim. Kızım kucağımda ılık kumlara uzanmisiz saçlarım uzamış eşimin göğsüne başımı koymuşum annem kardeşim hepsi bana doğru gülerek geliyorlar kardeşimin kucağında @acelyamm her şey bitmiş artık mutluluk zamaniymis🥰
bebeklerim__ LadyX bi yaz tatili isterdim şuan. Deniz kokusu .. elimde Türk kahvem… kızım bebek arabasında uyuyor. Oglum “ ben balıklardan korkuyorum, denize girmemmm babam gelsin ” diye bağırıyor ay hayalim gitti neyse 😂😂😀😀😀
bebeklerim__ LadyX hahahahaha sesli guldum ama oyle napayim ne güzel hayal yazıyordum sonra gitti 😂😂😂😂
juli_naz LadyX yani annemleri 1.5 yildir gormuyorum (hamilelik .. iş vs) yani yeni yıl tatili onlarla olmak isterdim 🥰 ailecek dersen yani her kış mevsimi bende şu Norveç hayalim kabarıyor…kuzeyi ışıklarını görmek istiyorum ..orada olmak isterdim ..elimizde sıcak kahveler ..sütler ateşin etrafında ..oğlum kızak 🛷 ta yatiyor gökyüzü ışıklar içinde 😍😍😍😍