ayseveysel elifanne10 ben hiç acı hissetmiyorum yaparken herkesin acı eşiği farklıdır ama ağda daha çok acıtıyor öyle söylüym
Yazmelegi_ elifanne10 kızımda riskli gebelikti esim alıyordu. Bunda da göremiyorum yine eşim alıyor mecbur yani. O esmerlik gidiyor bi süre sonra
elifanne10 Yazmelegi_ Eşiniz alırken utanıyor musunuz hic ben utanırım ya of bunu aşmam lazım son aya kadar 🤦♀️
elifanne10 Gks_01 Daha önce bikinime Ağda hic yaptirmadjm hem acısına dayanamam hemde kuaföre gidip oramı açamam 🤦♀️
Herseydenbiktim elifanne10 Kaygan ve kopurtuyor ya böyle demeye alışmışım 😂😂 gerçekten kurtarıcı bir ürün marka bile böyle reklam yqpmadi ya her diyene öneriyorum memnun kalıyorlardi 😂
elifanne10 Esma006 Ayna koyarak yapmaya çalıştım ama karanlık oluyor görünmüyor bide tabureye bacağımı atınca kramp giriyor oyle
Yazmelegi_ elifanne10 yok kız niye utanayim 🤣🤣 adam zaten ilişkide görüyor orayi. Benden güzel alıyor ben alırken yarım yamalak alamıyorum
QueenBahar_ elifanne10 toz csnim su ile karıştırılarak yapılıyor krem gibi sürülüyor 5 Dk duruyor su ile temizleniyor
Hnmblt elifanne10 ben de sizin dediğiniz gibi yapıyorum eşim kaç kere teklif etti yardım edeyim diye ama içimden gelmiyor
elifanne10 Hnmblt O sekil yapınca sorun yoksa eğer ben kendim zorlansamda oyle devam ederim siz zorlanıyor musunuz o şekil
Hnmblt elifanne10 ben ayakta aynayı karşıma alıyorum üstü öyle alıyorum biraz da oturarak yapıyorum yapabildiğim kadar
Yazmelegi_ elifanne10 esin sonuçta bence utanma yani esinde tiksinmez yaparım derse inan daha rahat oluyor