deletedmom43191 elifanne10 permatik oyle malesef bende koltukalti ve o bölge permatik baldır bacak agdaya gidiyorum kuaföre 3 cocukla makineyle uğraşamam
arzutmz anethole gilette venüs traş bıçaklarıyla alıyorum ben göbeğimi de her yerimi de. Çok çıkarmıyor, sert de yapmıyor tüyleri bende. Denediniz mi onu
tugbaustuntas elifanne10 ben bazen aynanın karşısında yapıyorum altıma havlu serip bazende eşim yardımcı oluyor aynanın karşısına duvara yaslanıp öylede çok kolay oluyor
tugbaustuntas elifanne10 kız çekinme nolacak sanki benimki kendisi demişti ilkte yardım ediyim diye benimde işime geliyor çok rahat😅
elifanne10 tugbaustuntas Benimki demedi de bi ara laf olsun diye ben demistim temizler misin diye evet demisti de yaptırmam ama ya
ebrudefnee elifanne10 ben ilk gebeliğimde ağdaya gittim belirli bi aydan sonra şimdide gidiyorum bence daha temiz oluyor bende açıp eşime yaptıramam mesela o şekilde en temizi ağda bence ama tercih meselesi ilk gebeliğimde belirli aya kadar bende jiletle alıyordum ama çok temiz oluyor kendine yapmak zor ve çok çabuk çıkarıyor jilet
ayseveysel Eldivenle çekince çok rahat geliyo tüyler, ve ağda gibi geç çıkıyo tüyler,ama ben ağda yaptırıyorum bazı durumlarda gidemediğim olduğu zaman asla jilet vs. Kullanmam eldivenle alırım
Gks_01 elifanne10 ben evlendiğimden beri ağdaya gidiyorum jilet çok kötü yapıyor dediğiniz gibi ilerde de zorlaştıracak benim almam o yüzden ağda biraz daha mantıklı hem daha temiz eğer daha önce yaptırdıysanız sizin için kolaylık olur
elifanne10 Gks_01 Daha önce bikinime Ağda hic yaptirmadjm hem acısına dayanamam hemde kuaföre gidip oramı açamam 🤦♀️
Bezelye1 elifanne10 kuaför çokta hijyenik gelmiyor bana ne kadar spatulayı değiştirmeleri ağda aynı herkese aynı ağdadan sürüyorlar hamilelikte daha dikkat edilmeli enfeksiyona karşı ben o yüzden kuaföre gitmiyorum normalde ağda yaparım kendim ama cildim aşırı hassas oluyor derim inceliyor resmen o yüzden şimdi yapamıyorum jiletle devam
elifanne10 Bezelye1 Jiletle alırken nasil alıyorsunuz peki ben alaturka tuvalete oturur gibi duşa kabinde oturuyorum
vanilya_kokusu_ elifanne10 ben karşıma ayna koyup agdsyla almaya çalışıyorum bugün tüm vücudumu temizledim hatta geberdim ya kuaföre de gitmek istemiyorum bikini bölgesini göstermek istemiyorum eşime yaptiracam en son 😂 o kararmalar normal benim koltuk altim karardi ☹️ çokta takıntılı yım bu konuda temiz tutmaya çalışıyorum
Esma006 elifanne10 sandalye bir bacagimi atıp aşağı ayna koyarak yapıyordum canım anca o şekil göbekten
elifanne10 Esma006 Ayna koyarak yapmaya çalıştım ama karanlık oluyor görünmüyor bide tabureye bacağımı atınca kramp giriyor oyle