Minnosizmmm hayırlı olsun hamilesin İNŞALLAH 🙏yazdığınızı okuyunca ay ben sizden çok heyecan yaptım galiba ,esiniz gelince yakın bir özel hastane varsa hiç yarını beklemeyin bu gece gidin , 1 saatte sonuç çıkıyor ,ve bu mucize için gece yollara düşmeye değer bence 😜😘❤️
Kizlaaaaaarrr bi bakın hamileyim dimi?
Minnosizmmm net hamilesin ama istiyosan bi de kan tahlili yaptir canim daha emin olursun rabbim tamamina erdirsin inslh
Minnosizmmm bariz hamilesin canım
egulerr inşallah canım
Minnosizmmm ikiside ayni test degilmi canim farkli testlermi bence ikiside ayni
Ozlemsvr ya zaten ona kesin emin olmadan demem ama nasıl durucam bilmiyorum daha haberi yok bise demedim 😊
Minnosizmmm Benimde 2ci çizgim bu şekildeydi hamileymişim sende hamilesin bence 😍
Minnosizmmm Çoookkkkk sevindiiimmmm inşallah hamilesindir yaaaa 😊😊😊😊😊
Minnosizmmm amn canm benm hepmiz hayrlisyla alalim seni cok iyi anlyrm bende tupbbebek yapicakken 6 yil sonra kendilimden kaldm guzel haberlerini yazarsin buraya 😍
Minnosizmmm hayırlı olsun🥰
Minnosizmmm hayirli olsun canim anne oluyorsun insallah 🥰
Asiacr hâlâ inanamiyorum biliyor musun doktorum öyle umutsuz konuşmuştu ki ben eşime çocuğumuz olmazsa boşanalım senin babalık hakkını elinden almak istemiyorum diyordum tabi o yok diyordu ama ne bilim kötü bi duygu o ya ama şuan uçuyorum resmen 😍😍
Minnosizmmm Net hamilesin 🥰 Hayırlı olsun ♥️
Neylin gece görevine gitti eşim sabaha gelir anca zaten evimin yanında hastane var hemen o uyuyorken gidip test yaptıracam ❤❤ ya heyecandan kalbim çıkacaktı çizgiyi görünce bide bende göz bozukluğu var gozlugumu bulamadım emin olamadım direkt aklıma burası geldi sagolun ya cidden iyi ki varsınız hepiniz ❤❤
Bu teste göre kesin hamilesin 😊 yarın bi doktora git hemen bize haber ver🤗🤗😔
Minnosizmmm Hayırlı olsun net belli çizgi
Ahmer0412 yazacam buraya zaten doktor sonucunu da eşimden önce ilk sizlerle paylaşıyorum ❤❤
Melisssss1994 sağol canım ❤
Minnosizmmm hamilesin canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻☺️
Scb teşekkürler ❤