• Gebelik
  • Kizlaaaaaarrr bi bakın hamileyim dimi?

Minnosizmmm hayırlı olsun hamilesin İNŞALLAH 🙏yazdığınızı okuyunca ay ben sizden çok heyecan yaptım galiba ,esiniz gelince yakın bir özel hastane varsa hiç yarını beklemeyin bu gece gidin , 1 saatte sonuç çıkıyor ,ve bu mucize için gece yollara düşmeye değer bence 😜😘❤️
    Ozlemsvr ya zaten ona kesin emin olmadan demem ama nasıl durucam bilmiyorum daha haberi yok bise demedim 😊
    Minnosizmmm amn canm benm hepmiz hayrlisyla alalim seni cok iyi anlyrm bende tupbbebek yapicakken 6 yil sonra kendilimden kaldm guzel haberlerini yazarsin buraya 😍
    Asiacr hâlâ inanamiyorum biliyor musun doktorum öyle umutsuz konuşmuştu ki ben eşime çocuğumuz olmazsa boşanalım senin babalık hakkını elinden almak istemiyorum diyordum tabi o yok diyordu ama ne bilim kötü bi duygu o ya ama şuan uçuyorum resmen 😍😍
      Neylin gece görevine gitti eşim sabaha gelir anca zaten evimin yanında hastane var hemen o uyuyorken gidip test yaptıracam ❤❤ ya heyecandan kalbim çıkacaktı çizgiyi görünce bide bende göz bozukluğu var gozlugumu bulamadım emin olamadım direkt aklıma burası geldi sagolun ya cidden iyi ki varsınız hepiniz ❤❤
        Ahmer0412 yazacam buraya zaten doktor sonucunu da eşimden önce ilk sizlerle paylaşıyorum ❤❤