34akd58 Minnosizmmm yarin git kan testi yaptir mutlaka suan sadece dua et olurmu ben tam doktora gidene kadar dis gebelik olmasin diyede dua ettim benim ilki dusuk bide cunku ve kimseye aldirma rabbimden daha iyi kim bilcek ol der olur 🙏 dua et sen bil bol sukur namazi kil hatta
Minnosizmmm SNU ay hadi inşallah kan testini görene kadar pek emin olmak doğru mu bilmiyorum ama çok çok mutluyum şuan 😍😍
TaylansMom Minnosizmmm benim çok çok silik bir çizgi çıkmıştı üzülmüştük eşimle. Bir hafta sonra adetim gecikti kan verdim meğerse hamileymişim. 27. Haftaya girdik şimdi oğlumla😊 Umarım sağlıkla kavuşursun
Polo Minnosizmmm imkansız die bir şey yook :) Tüp bebek tedavisi görüp olmayınca imkansız demiş dr Ve o ay umutlarını kaybettikleri ay kendinden hamile kaldı :) iki ay falan oldu doğurdu :) Yeterki yorma kendini Ayaklarının altına yastık al sürekli uzan
Minnosizmmm Polo iste demek ki bazi doktorlar cidden sadece para pesinde benim rahmimde minik bi yapışıklık varmış hsg çekildim bana belki açılmıştır ama sanmam dedi sonuçlarıma bile bakmadan bana tüp bebek tedavisini başlatmak için gün verdi hiç bi soruma cevap vermedi prolaktinim yüksekti endokrin doktorumda sen dostineks kullan bi sonra başla tedaviye dedi tüp bebek için acele etme dedi o adam birazcık içimi ferahlatmisti ve mucize oldu inan gecelerce ağladım dünde ağlayarak dua ettim bugün çizgiyi gördüm umarım sorunsuz bir gebelik olur sağlıklı sıhhatli hepimizin ❤
Sevdaninmucizesi Minnosizmmm bence de hamilesin ama emin olmak için kann testi yaptır canım hayırlı olsun bu arada
Zehramom Minnosizmmm ay gece gece nasıl mutlu oldum hep görünmesi zor atıyorlardı seninki bariz çıkmış 🙂 gecikmişmiydin canım
Minnosizmmm Zehramom canım 3 gün sanıyordum ben ama 1 gün gecikmişim meğerse şubat ayının 28 çektiğini unutmusum burda bi arkadaş gazladı beni git test yap dedi umutsuz umutsuz yaptım banyodan bakmadan çıktım gittim mutfağa çay falan koydum bi baktım ki çizgi var ama silik gozlugumde yok hayal mi acaba dedim 🙈🙈🙈❤
Neylin Minnosizmmm Sanırım ben sabırsız olduğum için kişi herkesi kendi gibi bilirmiş hesabı bu gece git dedim ,ben öyle yapıp gece gitmiştim ve tek başına 😬😬üstelik ben mutluluktan değil sırf sabaha kadar meraktan beklememek için gitmiştim .benim ki planlı Bir gebelik değil di kazaydı diyebiliriz ama tabi şimdi bin kez şükrediyorum o ayrı 🙏şimdi hep birlikte sabaha kadar stresle heyecanla bekleyeceğiz desenize 😉hayırlı güzel haberinizi bekliyoruz İNŞALLAH.bu arada betanız 800 civarı çıkacak gibi bir his var içimde bakalım tutacak mı 😉
Minnosizmmm Neylin ben uyuyamam zaten heyecandan meraktan. ağzımı bantlayıp yatacam sabah eşim gelirse dememek için 😂 tahlil sonucumu yazacam sana söz ❤❤ ayy varya en çok eşimin tepkisini merak ediyorum adam daha ortada bise yokken gidip bana hamile elbisesi almışti beşik falan bakıyor aylardır çok istiyordu inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Asiacr Minnosizmmm canim cok sevindim ama oyle dusunmeseydin keske. Tip cok ilerledi tabi Allah nasip edince ediyor hamd olsun. Sevincini o kadar iyi anliyorum ki inan bana laf olsun diye demiyorum. Cift cizgiyi gordugumde nasil agladigimi nasil haykirdigimi bir ben bir Allah bir esim bilir. 1.5 yil siligin siligi bir cizgim bile olmamisti. Ve cift cizgi oldugunda hic ama hicbir belirtimde yoktu. Oylesine yapmistim. Kan testim de 192 cikmisti. O gun sabaha kadar uyuyamadim. Sen de uyuyamayaksin heyecandan emin ol. Simdi sana tavsiyem rahat ol. Onunde belli asamlar var. Kan testleri kese kalp atisi hepsi bir surec ve sakin kalip herseyin guzel gidecegine inan. Hamilelik sabir isi. Sevgiyle ve bebeginle kal. Rabbim hepimizin yavrularini korusun.
Minnosizmmm Asiacr ya ne kadar güzel yazmışsın canım benim inan bizde bir yıla yakındır deniyorduk ovulasyon testi denedim 4 ay olmadi doktorlardan neler çektim kadın doğumcular cidden bazıları vicdansız oluyor beni umutlandıran endokrin doktorumdu yaradan ondan binlerce kez razı olsun çok ilgilendi benimle bende bu ay sadece çok üşüdüm bide sağ kasigim battı hep test yapmak aklıma bile gelmedi burda bi arkadaş az önce bana test yap dedi de yaptım inan beni en iyi sen anlarsın tek dileğim sağlıklı bi gebelik olması hepimizinki sağlıklı olsun ❤❤
Cansummm Minnosizmmm prolaktin diyecektim😌 ama sanırım senin yapışıklığın çok azmış o zaman sorun değil tabi benim biraz ileri boyutta. Tiroid de prolaktin de gebeliğe engel değil ve tedavisi mümkün hastalıklar en büyük kanıtı da sensin çok şükür🙏🏻🙏🏻👏🏻👏🏻
Bosnian17 Minnosizmmm aayyy hadi gözün aydın canım hamilesin bariz belirgin çıkmış çok sevindim adına 😍😍 yarın da hemen git kan testi yaptır ama kesin hamilesin öyle olmasa ikinci çizgi çıkmaz hem de bu kadar net 😍😊