Ezgili Minnosizmmm benim dha da silik çıkmıştı adet günüydü hem de seninki bariz belli hiç merak etme
SedaMeric Minnosizmmm Gözünaydın canım hamilesin 😍❤ ama kesin olarak kan testinde ve ultrason da anlayabilirsin
Asiacr Minnosizmmm Hayatta imkansiz diye birsey yoktur Allahin mucizesi ve onun gücu kudreti vardir. En azindan ben buna inanirim. Benim de boyle cikmisti canim hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah
Buketkozak Minnosizmmm hamilesin canım benimde böyleydi silikti şimdi 26 haftalıgız 🤗 hayırlı olsun sağlıkla al kucagına
egulerr Minnosizmmm bende de öle çıkmıştı hamile olduğumu öprendim sonra kanda baktır daha net olsun inşallah hamilesindir🙏
Ozlemsvr Minnosizmmm Hamilesinnnn. 😊Ama kan testi ver de daha belli olsun esin şimdi heves etmesin boş yere.Her namazimda dua ederim çocuğu olmayanlara. Çok sevindim adına hayırlı olsun 😊🎉
Minnosizmmm Ozlemsvr ya zaten ona kesin emin olmadan demem ama nasıl durucam bilmiyorum daha haberi yok bise demedim 😊
Minnosizmmm Birkedibirbebek ilk isim zaten gidip test yaptırmak olacak imkansız demişti doktorum kime anlattıysam hikayemi yok normal yolla olmaz dedi şuan dünyalar benim oldu ❤❤ amin inşallah hepimizin bütün bekleyenlerin güzel haberlerini duyarız
Minnosizmmm Ozqeeeee yaa öyle garip bi duygu ki elim ayağım titredi resmen 5 gün sonra bide randevum vardı güya tüp bebek için bidaha hsg çekeceklerdi... mucizeler varmış❤ sende sağlıkla kucağına al yavrunu canım
Asiacr Minnosizmmm canim bende 1.5 sene ugrastim tup bebege hazirlanirken hatta bayagi hazirliklarimiz tamdi Allaha sukur o ay hamile kaldim. Hamd olsun
Ozqeeeee Minnosizmmm amn canm benm hepmiz hayrlisyla alalim seni cok iyi anlyrm bende tupbbebek yapicakken 6 yil sonra kendilimden kaldm guzel haberlerini yazarsin buraya 😍
Polo Minnosizmmm imkansız die bir şey yook :) Tüp bebek tedavisi görüp olmayınca imkansız demiş dr Ve o ay umutlarını kaybettikleri ay kendinden hamile kaldı :) iki ay falan oldu doğurdu :) Yeterki yorma kendini Ayaklarının altına yastık al sürekli uzan
Minnosizmmm Smiley87 yaptıracam canım zaten ❤ emin olamamıştım sadece biraz silik geldi zaman geçtikçe daha belirgin oluyor 😍😍
Minnosizmmm Asiacr hâlâ inanamiyorum biliyor musun doktorum öyle umutsuz konuşmuştu ki ben eşime çocuğumuz olmazsa boşanalım senin babalık hakkını elinden almak istemiyorum diyordum tabi o yok diyordu ama ne bilim kötü bi duygu o ya ama şuan uçuyorum resmen 😍😍