Minnosizmmm Gözünaydın canım hamilesin 😍❤ ama kesin olarak kan testinde ve ultrason da anlayabilirsin
Kizlaaaaaarrr bi bakın hamileyim dimi?
MMB sağol canım yaradan kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hamilesin canım hayırlı olsun benim testim de böyleydi şimdi 16+2 yiz oğluşumla 🧿💙👶
Minnosizmmm Hayatta imkansiz diye birsey yoktur Allahin mucizesi ve onun gücu kudreti vardir. En azindan ben buna inanirim. Benim de boyle cikmisti canim hayirli olsun saglikla ilerlesin insallah
Minnosizmmm canım adetin kaç gün geçti ?
Hbsanneoluyo sağol canım ya inanılmaz bi duygu herkese nasip olsun
Minnosizmmm bende de öle çıkmıştı hamile olduğumu öprendim sonra kanda baktır daha net olsun inşallah hamilesindir🙏
ozson sağol kuzum ❤❤❤
Minnosizmmm Hamilesinnnn. 😊Ama kan testi ver de daha belli olsun esin şimdi heves etmesin boş yere.Her namazimda dua ederim çocuğu olmayanlara. Çok sevindim adına hayırlı olsun 😊🎉
Minnosizmmm allah hayırlı uğurlu etsin. Hamilesin 🐥
Minnosizmmm evet 🎉♥️
@Minnosizmmm hayırlı olsun hamilesin :)
Minnosizmmm tebrikler hamilesin canım
Birkedibirbebek ilk isim zaten gidip test yaptırmak olacak imkansız demişti doktorum kime anlattıysam hikayemi yok normal yolla olmaz dedi şuan dünyalar benim oldu ❤❤ amin inşallah hepimizin bütün bekleyenlerin güzel haberlerini duyarız
Ozqeeeee yaa öyle garip bi duygu ki elim ayağım titredi resmen 5 gün sonra bide randevum vardı güya tüp bebek için bidaha hsg çekeceklerdi... mucizeler varmış❤ sende sağlıkla kucağına al yavrunu canım
Smiley87 yaptıracam canım zaten ❤ emin olamamıştım sadece biraz silik geldi zaman geçtikçe daha belirgin oluyor 😍😍
Minnosizmmm canim bende 1.5 sene ugrastim tup bebege hazirlanirken hatta bayagi hazirliklarimiz tamdi Allaha sukur o ay hamile kaldim. Hamd olsun
Minnosizmmm hayırlı olsun hamilesin İNŞALLAH 🙏yazdığınızı okuyunca ay ben sizden çok heyecan yaptım galiba ,esiniz gelince yakın bir özel hastane varsa hiç yarını beklemeyin bu gece gidin , 1 saatte sonuç çıkıyor ,ve bu mucize için gece yollara düşmeye değer bence 😜😘❤️
Minnosizmmm net hamilesin ama istiyosan bi de kan tahlili yaptir canim daha emin olursun rabbim tamamina erdirsin inslh
Minnosizmmm bariz hamilesin canım