• Doğum
  • 1 CM AÇIKLIK,, 16 MART DOĞUM!

Bebebebe canım açılman olur inşAllah, benim de 1 cm var öyle bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallah.
Deletedmom277 canım bebeğini allah sana bağışlasın , ben suni dem çok korkuyorum ağrılı diyorlar normalden ağrılı mı Sahiden? Sezeryan hakkın da hiç bilgim yok canım
    Ozlemsvr canım zaten su an 39+1’deyim daha 6 günüm var . Sancım gelmezse tabi ki allah bilir ne olacak.
    Elemon 38+1 ken 2 buçuk 2 cm açıklık var demişti doktor(Pazartesi günü) cuma günü tekrar gel demişti. Gittim cuma günü açıklık aynıydı galiba 1 parmak dedi ebe. Bekliyorum 1 haftadır açılmayla geziyorum
      Reyyan1310 allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin canım , askında kızlar beklemez diyorlar ama maalesef ters oldu sanırım
        Elemon Cumartesi kadar bekliyoruz dedi yoksa 19 martta suni ile deneriz olmazsa sezaryen dedi 🤭
          Elemon benimde 8 gün kaldı canım 1 cm acıklıkla geziyorum cuma günü kontrol var bakalım ilerlemiş mi doktorum bu hafta gelir dedi fakat hiç bi belirti yok sadece bacak aralarım cok agrıyo bebiş gelsin diye hergün yürüyüş yapıyorum pilates topuyla egzersiz çömelme bakalım sonuç nolcak ☺️
            Elemon Suni sancı çekmedim maalesef çünkü yine ağrım gelmedi o yüzden ne derece olduğunu bilmiyorum
              Sareee aynen canım :) bende çömelme herşey yapıyorum hala ilerleme yok :) elbet gelecekler ama ne zaman :)
                Elemon valla bunlar cok nazlı içerde keyifler iyi sanırım sizin bidaki kontrol ne zaman açılmanız olmuş mu acaba bnim cuma ya kadar daha var☺️
                  Elemon benim de öyleydi canım ilk gittim 1di giderek 3 cm oldu sancim vardı ama bebek 37 haftalık diye beklemek istedik sanciyi kestik ayan 38+4 olduk yarın normal soğuma gidiyorum inşallah ama sancim hiç yok