1 CM AÇIKLIK,, 16 MART DOĞUM!
Deletedmom277 canım bebeğini allah sana bağışlasın , ben suni dem çok korkuyorum ağrılı diyorlar normalden ağrılı mı Sahiden? Sezeryan hakkın da hiç bilgim yok canım
Elemon 38+1 ken 2 buçuk 2 cm açıklık var demişti doktor(Pazartesi günü) cuma günü tekrar gel demişti. Gittim cuma günü açıklık aynıydı galiba 1 parmak dedi ebe. Bekliyorum 1 haftadır açılmayla geziyorum
Dryatpzglu aynen canım, biz de hayırlı günümüzü bekliyoruz ne zaman gelecek acaba bu bebişler♥️😊
Elemon bu kızlar nazlı sanırım bende oda yok Cumartesi tam 40 olacaz
Reyyan1310 allah hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin canım , askında kızlar beklemez diyorlar ama maalesef ters oldu sanırım
Elemon Cumartesi kadar bekliyoruz dedi yoksa 19 martta suni ile deneriz olmazsa sezaryen dedi 🤭
Elemon bilmiyorum ama ben artık çok sabırsızlanıyorum 😂 hayırlısıyla gelsinler artık 🙏🏻💕
Elemon Suni sancı çekmedim maalesef çünkü yine ağrım gelmedi o yüzden ne derece olduğunu bilmiyorum
Reyyan1310 inşallah okur da sezeryana gerek kalmaz canım
Dryatpzglu aynen öyle bende canım sabırsızlanmamak mümkünmü 🥰
Deletedmom277 anladım canım. Sezeryan kolay mı zormu
Elemon Doğumdan çıkınca ağrı oluyor şiddetli bir ağrı onun harici gayet rahat
Elemon benim de öyleydi canım ilk gittim 1di giderek 3 cm oldu sancim vardı ama bebek 37 haftalık diye beklemek istedik sanciyi kestik ayan 38+4 olduk yarın normal soğuma gidiyorum inşallah ama sancim hiç yok
Elemon ilk gebeliginmi canim