yasemincel65 devlette doğum yaptım ve çok memnunum. Çok uzun saatler süren bir dogumdu 2 doktor nöbet değiştirip gitti 3. Doktor ile doğumum gerceklesti hepsi birbirinden iyi ve ilgili davrandı. Ebeler lavanta yağı ile belime boynuma ellerime masaj yaptılar yürüyüş yaptırdılar plates topuyla rahatlattilar. Baş ucumda da nane yağı vardı önceden söyledikleri için almıştım gelip yastigima suya damlatti. Anlatamam çok iyiydi. Özelden daha özel gibiydi. Tek kişilik oda rica ettim boş olduğu için verdiler. Eşim annem teyzem ,3ü bir başımda kaldılar. Yasaktı ama göz yumdular sağ olsunlar. Sonta çıkacağı zzaman çok korktuğumu söylemiştim. Hiç unutmam verdiği cevap birtanem işlemlerin en acısız en agrisizi hiç kendini sıkma diye cevap vermişti. Hem doğum doktorum hem çocuk doktoru ayrıca ilgilendiler. Devlette bir iki kişi aksi davrandi diye gidip o kadar para yigamam doğrusu ha devletin tek eksi yani benim açımdan acilmam olmadigi halde beklettiler daha erken sezeryan olabilirdim diye düşünüyorum ama ekip 10 numara 5 yıldızdi. Şimdi tekrar doğum yapacağım yine devlet. Benim ilk doğum yaptığım doktoru kimse begenmiyordu adam özele geçmiş ne hikmetse herkes çok seviyor çok memnun. Şimdi doğum yapacağım doktor da özelden geldi. Yani birazda psikolojik🤗