yasemincel65 merhabalar öncelikle bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı dilerim 🙂benim ikinci gebeliğim ilk doğumum özel hastanede normal doğum oldu İstanbul’da yaşıyorum hastane fiyatları malum Türkiye hastanesine gidiyorum şimdi fiyat 75 bin civarı sezeryan normal doğum 60 bin tabi Ocak ayından sonra zamlanacak o da var benim bütçemi bir hayli aşıyor ilk doğumu 3 yıl önce 10 bin liraya yapmıştım şimdi devlet hastanesi İstanbul gibi bir şehirde randevu bulmak çok zor her randevuda doktorun kendisi değilde asistan doktor oluyor bu benim kafamı çok karıştırıyor her gittiğimde farklı biri doğuma da farklı biri girecek ve devlet hastanesinde normal doğum evet iyi olabilir de erkek doktor da olacak ve normal doğumda sürekli alttan muayene oluyor doğurana kadar en az 10-15 kez oluyor kadın doktordan bile utanıyor insan birde erkek olur ve aileden kimseyi almıyorlar doğurana kadar hatta telefon da alınmıyor öyle söyledi doktor (devlet hastanesinde bir kere muayene olmuştum kadın doktor o da hamileydi sağolsun açık açık anlattı doğum anını sonrasını ondan sonra devlet olamayacağını anladım )mecburen bütçeyi zorlayıp özele gideceğim ama Ocak ayı sonrası zamlar olunca fiyat araştırması yapacağım ona göre karar vereceğim biraz uzun oldu kusura bakmayın :))