guldenerkal canannurr Şu aralar çoğunlukla herkes aynı isimleri katıyor Güneş ismi o kadar da çok karşıma çıkmadı tavsiye ediyorum çok güzel bir isim🌞
prens_ Bebegimin cinsiyeti belli değil ama kız olursa Umay - Ela - pera - parla -Alina bunlardan biri
girlll prens_ ben de Umay düşünüyordum ama herkes Umay ve Parla koyuyor çevremde o kadar çok kişi koydu ki bi öğğ gelmedi değil
damlatugay Rozalin , Rotinda , Hazel , Mihra ? Belinda , Roza , Hevin , Zeyna , Hebun , Avşa , Sahra , Defne , Sare , Miray , Mira , Simay , Yüsra , Beren , Sidelya , Rüveyda :)))
sudeli4 damlatugay kürtlük var mı acaba kuzenimin eşi de Kürt yanlış anlamayın oda çocuklarının adını sidelya birinin adını da solin koydu. isimler çok güzel bizim yörede hiç olmayan isimler farklı ve Kulağa hoş geliyor . Bi ayrımım yok Benm ama kızım olursa miray istiyorm .
yazcoming canannurr kızm olacak Yaz, ileride tercihine bırakmak için Derin Yaz olarak kimliğe yazdıracağız.
damlatugay hizlivecocuku Benim açımdan isim kökeninin anlamı yok isim verdiği vibe ve anlamlarının önemliliği var ( bu benim fikrim ) aslen kürt bir kadın olarak çocuğuma türk kürt arapça vs. her şekilde isimi koyarım hemcins bir arkadaşıma öneride bulundum siz türkçe kökenli isimler koyabilirsiniz dilediğiniz şekilde köken ayrımı benim açımdam ırk ayrımı gibi geliyor ( yine kendi fikrim ) o yüzden herkesin kendi fikri kendi düşüncesi 🌸
ruzgar21 canannurr ya aynısını yaşıyorum eşimle Afra düşünüyoruz ama dalga geçilir mi afra tafra denir mi ya da daha güzel isim bulur muyuz diye tereddüt ediyorum
canannurr ruzgar21 benimde kafam karıştı ya hiç o şekilde aklıma gelmemişti burdan bir kaç kişi söyleyince tereddütte kaldım
sudeli4 annekiz6141 ayy açelya diye iki tanıdığım var biri yetişkin biri çocuk öyle Özgüvenliler ki İnanılmaz derecede çok hoşuma gidiyor sizde yazınc sismi söylemek istedim 🥰
annekiz6141 sudeli4 öyle mı 🥰 o zaman lıstemde olsun açelya bende çok beğeniyorum bakalım cınsıyetımız hele bellı olsunda 🥰
ecemciik canannurr Akran zorbalığına maruz kalmayacağı bir isim istedim ben, İnci koymaya karar verdim. Yani her an değişedebilir tabii ama şimdilik bu ☺️ Ama aklımda; Efnan, Enfal, Asena, Gökçe ve Mihra isimleri var 🙈
annabellee kubos-123 hayırlı evlat olsunlar isimleri gibi duru saf güzel ve iyi insan olsunlar bütün evlatlarımız inşallah🤗🌸