annekiz6141 sudeli4 öyle mı 🥰 o zaman lıstemde olsun açelya bende çok beğeniyorum bakalım cınsıyetımız hele bellı olsunda 🥰
damlatugay hizlivecocuku Benim açımdan isim kökeninin anlamı yok isim verdiği vibe ve anlamlarının önemliliği var ( bu benim fikrim ) aslen kürt bir kadın olarak çocuğuma türk kürt arapça vs. her şekilde isimi koyarım hemcins bir arkadaşıma öneride bulundum siz türkçe kökenli isimler koyabilirsiniz dilediğiniz şekilde köken ayrımı benim açımdam ırk ayrımı gibi geliyor ( yine kendi fikrim ) o yüzden herkesin kendi fikri kendi düşüncesi 🌸
hizlivecocuku damlatugay ben zaten din dil ırk köken ayırıyorum aşkım türküm ve türk olmasına özen gösteriyorum bu da benim fikrim sen kürtsen o kökende isim koyman gayet normal ben türksem de buna dikkat etmem gayet normal geliyor bana göre fikrimce 😅😅
Esramhmt canannurr benim kızımın ismi Afra 7 yaşına giricek nerdeyse ve şimdi 35 küsür haftalık hamileyim Allah’a şükür yine kızım oluyor bunu da parla koyuyoruz 🙏🏻🌸
bebissss Nasipse kızım olursa en baştan kızımın ismi belli Irmak Duru ama bu son zamanlarda PARLA HİLAL adına taktm ama eşiminde benim de ilk isim aklımızda IRMAK DURU. Rabbim hayurlsula sağlıklı kız nasip eder inşallah
htcedr canannurr Afra ismi çok güzel evet bi ara bende düşünmüştüm ☺️ benimde gene kızım olacak ilk kızımın adı Turna , doğacak olan kızıma da Mercan ismini vereceğim inşallah
sudeli4 damlatugay kürtlük var mı acaba kuzenimin eşi de Kürt yanlış anlamayın oda çocuklarının adını sidelya birinin adını da solin koydu. isimler çok güzel bizim yörede hiç olmayan isimler farklı ve Kulağa hoş geliyor . Bi ayrımım yok Benm ama kızım olursa miray istiyorm .
damlatugay sudeli4 Eşim kürt ben Türküm evet kulağa hoş gelen isimler çoğu kürt ama türk olan güzel isimlerde var onlarıda eklemiştim yanlış anlaşılcak bir durum yok estafurullah ama yorumum silinmiş neden bilmiyorum 😂 rahatsız oldular sanırım kürt isimleri söylememden
ayseveysel İnci ismi çok hoşuma gidiyordu eşim pek ısınamadı sonra bi rüya gördüm ecrin ismini koyuyordum ecrine karar verdik anlamıda çok güzel🥰 Ecrin isminin anlamıda: Allah tarafından verilen hediye , bir diğer anlamı sevap.
esrak07 İnci Aden Duru Defne Hepsi favorim kızım olursa nasıl eleyip seçicem bilemiyorum çok zorrrrr ☺️
sudeli4 damlatugay aa öyle mi neden siliyorlar ki var olan isimler bunlar rahatsız olacak bi durumda yok bence çok garip .