nidosh canannurr afra saraçoğlu bir programda demişti afra tafra diyorlardı diye oradan ben de duymuştum
canannurr guldenerkal Güneş isimi de çok güzel aslında biz hiç düşünmedik ama geçen gün rüyamda gördüm 2 kere Güneş ismini koyuyorduk
guldenerkal canannurr Şu aralar çoğunlukla herkes aynı isimleri katıyor Güneş ismi o kadar da çok karşıma çıkmadı tavsiye ediyorum çok güzel bir isim🌞
canannurr 3bebekliannee evet bende uygun bulamadım tek başıma gayet iddalı aslında. Ben ilerde belki beğenmez diye 2 tane seçenek olsun hangisini beğeniyorsa o ismi kullansın diye de düşünmüştüm
Kabiyra00 canannurr kız olsaydı gülce, aybala, ayyüce isimlerinden birini koyarım diyordum ben. gülce daha baskındı bende. Nilüfer veya nil de olabilir ☺️
sehertanyeri canannurr benim de cinsiyet belli değil eğer kız olursa birce ismine karar verdik umarım kızım olur 🥹💖
humeyra83_ Aklımda bı tane net var ama ikinci isimde emin değilim.1. Ayşe Hümeyra 2.Ayşe Mihra 3. Ayşe Zümra … karar veremedim henüz sizce en çok hangisi yakışıyor Ayşe ismine