kizinaasikanne belveren Hayırlısı olsun tabi ama erkek evlatları harcıyorlar bence niye diyeceksin benim kızım aşırı derecede hareketli bir erkek çocuğu gibi evim hiç toplu olmuyor. Aynı zorluktalar bence o yüzden ne olursa hayırlısı 😊
belveren havvaclkh o kadar sabır edemem sanırım😂😂değişecekse bile hemen belli etsin kendini🤷🏻♀️🤦🏻♀️
belveren iyiliktozu inşallah hayırlısıyla çok merak ediyorum umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur 🙏🏻🫶🏻
Sibelakta belveren cnm cht cpdy sordum o uygulama doğru erkek dedi doktor bana kıza benziyor dedi kendimide sordum kız dedi yani erkek miş
Xsevgi53 belveren bende 16 haftalıpıö kordom çok yakın olduğu için tam net diyemedi ama erkek dedi benimde bir oğlum var birmkızım olsun istiyorum hayırlısı tabi hatta bazen değişir mi diye düşünmüyor değilim 😅
belveren Sibelakta valla bir ümit işte aslında hep eşim tarafı sıralı bir erkek bir kız diye en çok eşim için istiyorum birtek onun kız kardeşi yok🥹🥹
Perim2 belveren canım sağlıkla kavuşun inşallah 🌸bu haftalarda kesinlik diye bir şey yok bence bana kız demişti erkek çıktı sonra ama erkekte yanılma daha az oluyr tabiki
Sibelakta belveren inan onla alakası yok eşim 6 erkek sonra 6 kız eşimin büyük abisinin 2 oğlu bi büyüğünün iki 3 kızı sonra 2 oğlu benim bi kız bi oğlan şu an kıza benzetik dediler anlamlarına hep bi kız bi oğlan