nergiss123 Bana 12.haftada devlette doktor erkeğe benziyor dedi. 13.haftada kendi doktorum kıza benziyor dedi. Bugün de netleştirmek için gideceğiz bakalım. Ama çok kişi var erkek diyip kıza donen.
belveren nergiss123 allahım sağlıkla inşallah çok istiyorum sizinde gönlünüzden geçen olsun bugün gittikten sonra bizede yazarmısınız🙏🏻😂
zfrnemos belveren erkek pek degısmıyo dıye bılıyorum bende ama bana 4 kontroldur erkek dıyo doktorum gosterıyo sureklı pipisini
belveren eed21 2 hafta sonra başka doktora gideceğim bakalm o nediyecek ilk çocuğumda hep erkek hissetmiştm öylede oldu bunu çok fazla kız hissediyorum
zelsi Haftada %90 erkek dendi ama kordon bacak arasından geçiyor ayrıntıda net bakalım dedi 2 ocağı bekliyoruz şuan 20 haftalık olduk. 1,5 yaşında kuzım var ama buda sanki kız içimden hep öyle geçiyor sağlıklı olsunda.
Sibelakta belveren inan onla alakası yok eşim 6 erkek sonra 6 kız eşimin büyük abisinin 2 oğlu bi büyüğünün iki 3 kızı sonra 2 oğlu benim bi kız bi oğlan şu an kıza benzetik dediler anlamlarına hep bi kız bi oğlan
Sibelakta belveren inşallah kalbinizden gönlünüzden geçtiği gibi olur hayırlı sağlıklı iki meyveden de nasip etsin
nergiss123 belveren Evet yeni geldik. Doktor yine kıza benziyor dedi yüzde 70 kız diyelim dedi ama 16 da netleştiririz dedi baya inceledi. Çok yavaş hareket ediyodu büyük ihtimal kız. Hamilelik belirtilerim de farklı bir oğlum var bu da inşallah 2. 😍🥰
1949496 Kızlar bana da bakar mısınız Fetal dna yaptırdım sonuç bekliyorum cinsiyet o zaman belli olacak
belveren nergiss123 ayy çok sevindim darısı bana ve bütün hamilelerin gönlündeki olması dileğiyle❤️❤️
belveren nergiss123 benmde öyle ya oğlumda hiç böyle değildim karnım daha çabuk çıkmıştı bunda cildim sivilcelendi sürekli uykum var kusmaktan helak oldum ay inşallah allahım🙏🏻🙏🏻