belveren 12 haftalıktım gittiğimde doktorum erkek dedi ama bir sonraki kontrolde netleşecekmiş bir oğlum var tabiki önceliğim sağlıklı olması ama sizce kesinmidir değişir mi kızım olsun istiyorum önceliğim sağlıklı olması yanlış anlaşılmasın
serra04 belveren belveren aslında nubuna bakınca yatay canım kız gıbı ama vücut yapısı kafa yapısına bakıncada erkek gıbı
kizinaasikanne belveren Ben 13. Haftadayken bu erkek dedi doktor 27. Haftadayım değişmedi canım ama kızımda belli değil diyip geçiştiriyorlardı 30. Haftada %100 kız dendi 😁
havvaclkh belveren ay değişebilir bana ilk cocugumda 38. Haftaya kadar erkek dediler butun hazirlikalr tamamdi sonra kız dediler şok olmustuk doğana kadar inanamaştim simdide kiz diyorlar ama ben yine inanmihorum bekelyecegim🤭
belveren Sinem21 bilmiyorum bununla ilgili o kadar forum okudum o kadar çok değişen olmuşki bir umut😂😂
Sinem21 belveren ay ne diyim inşallah değişir ajajja 2. Erkoyu bekliyorum bende 🫠 kızım olsun isterdim ama kardeşlerin aynı cinsiyet olması daha çok hoşuma gidiyordu genel anlamda 🤍
belveren powerpuffgirlss size kaç haftada dediler içimden hep kız geçiyor rüyamdada kız gördüm ama nasip
powerpuffgirlss belveren bana 11+5 te erkek dedi 15 de kiz dedi ikisinede kesin dedi ama detayliyi bekliyorum
saadet2308 Allah gönlüne göre versin inşallah canım ❤️ Bacak arasını cekti mi tam net miydi pipi varmıydı
belveren saadet2308 hayır bacak arasını çekmedi çıkıntı var dedi sadece 2 hafta sonra başka bir doktora aldm randevu bakalm nediyecekler amiin cümlemizin❤️❤️
belveren havvaclkh o kadar sabır edemem sanırım😂😂değişecekse bile hemen belli etsin kendini🤷🏻♀️🤦🏻♀️