xxR4bia _Feslegennn__34 benim de dün sağ kasıkta bi ağrım oldu bacağımda kuluç muydu yoksa kasık ağrısı mı bilmiyorum sabah yoktu. Haricinde de akıntı artışı oldu ama bilemiyorum 🫠🫠
_Feslegennn__34 xxR4bia vallahi bende de bunların hepsi var göğüs sızlaması akıntı artişi var bilmiyorum yani bugün test yaptım erken davrandım galiba negatif 🤧 bilmiyorum ama hiç umudum yok yani olacağını hiç düşünmüyorum
_Feslegennn__34 xxR4bia yumurtlamadan sonra bugün sekizinci gün ama ben yumurtlama günü ilişki olmadı çatladığı gün ilişki oldu oda sekizinci gün işte bugün
_Feslegennn__34 ipek9 ya şimdiden doğum günün kutlu olsun o zaman aynı gün DOĞMUŞUZ inşallah aynı günde güzel haberler alırız 😍😍❤️
yaseminkarakus0728 xxR4bia 9 Aralık adet oldum 13 Aralık klomen başladım 23 Aralık çatlatma iğnesi vuruldum. Şuan beklemedeyim bakalım 7-8 Ocak gibi beta baktircam. Hiç bir belirtim yok umudumda yok çünkü 22 ve 24 Aralık’ta değerlendirme oldu sadece
yaseminkarakus0728 Hilal_2302 bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım inşallah hayırlı güzel sonuçlar aliriz
_Feslegennn__34 xxR4bia ben çatlamadan iki gün önce ilişki oldu bir de çatlama günü ilişki oldu başka olmadı bilmiyorum çok fazla umudum yok bakalım hayırlısı
_Feslegennn__34 xxR4bia ben elendim adet oldum 💆🏻♀️bu ay umudum hiç yoktu değerlendirememiştik doğru düzgün
duyqq xxR4bia ayy hadi inşallah benimki de 7 Ocak artık heyecan yok ya saldım ben kaç aydır olmayınca