_Feslegennn__34 xxR4bia cokkk saol kuzum AMİN inşallah nasıbı yok demek kı ya inşallah bu sefer herşey herkes için güzel ilerler benim içinde kuzu ❤️
_Feslegennn__34 xxR4bia testler hazırda belirtiler var ama umut yok 31 test yapcam bakalım yeni yıla nasıl giriş yapıcaz bakalım inşallah herkes çok güzel bebişli giriş yapar 🥹❤️
xxR4bia _Feslegennn__34 ben erkenden yaparım diye daha almadım😅😅 bende çarşamba ya da perşembe düşünüyorum 🫠🫠 belirti olarak neler var peki🥹
_Feslegennn__34 xxR4bia göğüste sızlama sol kasıkta dolgunluk kasık ağrısı bazen adet ağrısı gibi ağrı arada ateş basması oluyor şimdilik bu
xxR4bia _Feslegennn__34 benim de dün sağ kasıkta bi ağrım oldu bacağımda kuluç muydu yoksa kasık ağrısı mı bilmiyorum sabah yoktu. Haricinde de akıntı artışı oldu ama bilemiyorum 🫠🫠
Hilal_2302 xxR4bia bat 8 Ocak canım ama beklemekten yanayım çatlatma iğnesi yalancı pozitif verir diye korkuyorum
yaseminkarakus0728 Hilal_2302 bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım inşallah hayırlı güzel sonuçlar aliriz
xxR4bia zeyyy_ yok çiçeğim benim daha 6 gün var yalancı negatif çıkabilir diye perşembeyi bekliyorum 🫠🫠