duyqq xxR4bia ayy hadi inşallah benimki de 7 Ocak artık heyecan yok ya saldım ben kaç aydır olmayınca
_Feslegennn__34 ipek9 çok saol canım bu arada ben elendim adet oldum 💆🏻♀️bu ay umudum hiç yoktu değerlendirememiştik doğru düzgün nasıp
_Feslegennn__34 xxR4bia ben elendim adet oldum 💆🏻♀️bu ay umudum hiç yoktu değerlendirememiştik doğru düzgün
xxR4bia _Feslegennn__34 bende elendim adet olmadım daha ama 5 gün var Predictor early yaptım olsaydı çıkardı 5 günlük ☹️
duyqq xxR4bia kaç gün var regla predictor early de güvenme canım ben geçen ay yaptım pozitif çıkmıştı çok heveslendim kan verdim negatif çıktı
_Feslegennn__34 ipek9 ben iki aydır Duphostan kullanıyorum adetı düzenlesin diye ilam bittıkten 6 gün sonra adet yapıyor ve 6 gündü yanı tam zamanında oldu aslında o yüzden
xxR4bia duyqq 5 gün varken yaptım canım negatif çıktı yarın da days comfort yapcam onu denedin mi yanıltıyor mu? Days doktor çok yanıltıcıymış da ikisi karıştırılıyor sanırım birbirine ben net bişey bulamadım
Merryb Kızlar bakar mısınız emin olamıyorum çok aşırı silik bi şey var gibi sanki hayal mi görüyorum bat 5 Ocak