Meral_63 vanilya_kokusu_ ama haftam erken 36+3 haftalık korkuyorum bi yandan heyecanlıyım belimden kasigima vuruyor
VuslatDemir Meral_63 ayy haftamın yakın oldugu herkes dogurmak üzere heyecan yapıyorum gördükçe ahshshshhs allah kolaylık versin saglıkla huzurla kavus yavruna insallahh ❤️
vanilya_kokusu_ Meral_63 korkma canım merak etme doğum yapsan bile bebeğe hiç bişey olmaz elhamdülillah o haftaya bile geldin 🙏🏻
lena36_ Ayyyy valla bende haber bekliyorum merak ettim inşallah yalanci sancidir değilse de korkma 36. Haftadan öncesi biraz risk oluyo ama şuan zaten taamm 9 aylık olmuş bişey olmaz bence artik
annekiz6141 36+1 kızım doğdu gayette sağlıklı korkmayın yani 🥰 sağlıklı olsun gerisi boş.. Arkadaşımın ablası 22 haftalık doğum yaptı şuan 2 yaşında 🥰
1oglanannesi Meral_63 uzaniyosun yinede gecmiyosa yinede sanci geliyosa geliyo bebik karniniz indimi ?
1oglanannesi Meral_63 😬ayy heyecanladim bende simdiii ama bazi kadinlarda saatlerce sürüyo acilma bazilarinda birden olu veriyo kendini çok yormaki gücün olsun doum zamani dinlen çikolatalar ye su ic Allah yardimcin olsun doktora gittin ne ne dedi?