Meral_63 Öğleden beri belim bide rahmime snaci giriyor 10 sonra yine devam ediyor karnım ağrıyor bacaklarıma ağrı vuruyor ama belim sağ kasgim kopacak gibi Sizce doğuma hazırlık mi bu
Marshmellom Meral_63 belden kasıklara vuruyorsa ve dakika tutun eğer düzenliyse doğum sancısıdır.Ben dakika tutmuştum öyle anlamıştım
Ozgemlym Meral_63 canım perişan oldum 2 gündür kramplar giriyor. Ama çok ilginç bu gece uyudum o ağrıya rağmen dün doğuruyorum dedim belimin sağından kasığıma vuruyor benimde ağrı. Ama sürekli bir ağrı benim kramplar saniyelik. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kbr-33 Marshmellom merhaba bende 37+6 haftadayım bi kaç gündür regl sancısı gibi sancım var, belimde ağrı yok karın kısmında, ama ne nişan geldi ne de karnım aşağıya indi yalancı sancı mıdır acaba
Meral_63 Ilgaz01 bilmiyorum ki bacım suyum veya nişan gelmedi biraz daha geçsin artarsa gidecem hastaneye
usenmedimyaptimbirvelet Meral_63 illa suyun gelmesini beklemeye gerek yok. Benim suyum gelmedi yinede hastaneye gittim doktor kendisi patlattı
Sun10 Meral_63 ne suyum ne nişanım geldi doğumdan önce suyumu 5 cm açıklık sonrası ebe patlattı o doğum belirtisi olmayabilir
umynurr Ozgemlym cnm bende sabah nst girdm guzel denildi saat 12 eve gelince sag kasigimdan dizime kadr agri oluyor sola yattim gecmedi dus aldim gecmedi halada agri var nisan su yok sence napmaliyim tekrar doktora gitmelimiyim yoksa beklemelimym 37 +1 ben @Ilgaz01
Meral_63 vanilya_kokusu_ ama haftam erken 36+3 haftalık korkuyorum bi yandan heyecanlıyım belimden kasigima vuruyor