susamannesi_ Reyhanbyr Fetal DNA yaptırırsan 10. Haftada yapılabiliyor yaptırdığında 5-8günde sonuç çıkıyor 11-12. haftada öğrenebiliyorsunuz
busonryavrusu susamannesi_ Siz yaptırdınız mı ? Yaptırdıysanız nereye karar verdiniz ben tam karar veremiyorum
susamannesi_ busonryavrusu Doktorumun yönlendirdiği yere yaptırdım ben Eurofins Fransa’ya gönderiliyormuş 5. Günde çıktı sonuç temiz şükür cinsiyeti de doktoruma gitmiş yasakmış çünkü belgede yazması.
busonryavrusu susamannesi_ Doktora söylüyorlar ama doktorda size bildiriyor çevremizde bi çok kişiye doktoru söylemiş
masmelow elifuzdusarucan 10+4’üm. İkinci hamileliğim 5,5 yaşında bir oğlum var. Oğlumun hamileliğine göre daha kolay geçiyor şükür🙏🏻 Haziran sonu gibi gözüküyor ama bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalım hepimiz 🙏🏻🌸🫶🏻
Anne8837 elifin_ ne güzel 🌸 benim güzel geçiyor bulantım yok sadece demirim düşük olduğu için erken başlattı dr. 3. Gebeliğim şokunu atlatamadım henüz 🫢sizin durumlar nasıl
burcu_burcu selma128 10+5 ile selamlar😌 bir kızım var bende erkek istiyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin bizlere
elifin_ Anne8837 benim ilk gebeliğim ☺️ elhamdülillah rahat geçiyor sadece son 2-3 gündür baş ağrısı çekiyorum ve halsizlik onlar olmasa hiç gebe gibi hissetmeyeceğim 😅
annebaliii Gks_01 10+5 aynı gıbıyız belli mi cinsiyet bana erkeğe benzıyor dedı dr ama daha kucuk dedı salı günü
jennefer elifuzdusarucan bende temmuz annesi olucam rabbim saglıkla nasip etsin hepimize 10 haftalıgım