annekiz6141 mercanne aynıyız 😄😄 bende 11+2 🙊 haftaya ıkılı tarama testinı yaptırcam İzmit’teki doktoruma cınsıyet ıcınde ıstdakı doktoruma gıdıcem kızımda 11+6 da söylemişti 🙊
mercanne annekiz6141 ben perşembe günü gidicem bakalım ne diyecek… ikili taramayı yaptırmakta kararsızım önce doktorumla konuşcam tavsiye ederse düşünüyorum
adadenizi Merhabaaa bizde 8+6 yız bugün. Zaman geçmek bilmiyor sanki hemen temmuz olsa da sağ Salim kucağımıza alsak bebişlerimizi
zeynepinizx busonryavrusu kasık ağrım arada bi oluyo çok değil ama sarı akıntı bende de oluyo hafif bi şekilde neden acaba sende de oluyormuş inşallah kötü bişey değildir 🙏🏻
adadenizi senemyetis halsizlik çok fazla var. Doğru düzgün su içemiyorum. Göğüs hassasiyeti hafif dokundukça var. Sizde hangi belirtiler var
dilosunuz elifuzdusarucan 9+6 yiz mide bulantısı öldürüyor sizde var mı bulantı kizlar çözüm ne buldunuz bazen ayva yiyorum o iyi geliyor 🙂↕️
atesvesu cylnboran04 bende Nisan annesiyim sağlıcakla doğsun da kucağıma alıyım istiyorum çok merak ediyorum yüzünü bebek kokusunu özledim 🥹