brom 11+3 selamlar kızlar Baş ve bel ağrısı Pert etti ama hamile gibi değildim bugüne kadar ama bunlarada şükür diyorum kızlar sizinde çevrenizde kesin erkek çocuğun olur gibi söylemler varmı yaa
cokpardonya brom sizinle günümüz ayni 🫣 Biz daha kimseye söylemedigimiz icin öyle seyler duymadik ama 3-5 güne söylicez artik
Aykerny elifuzdusarucan 8 haftalığız bizde 🥲 Zaman geçmiyor sanki bebişe kavuşmak için sağlıkla gelsin hepsi❤️ Çok şükür hiç bi belirtim yok minik sivilceler can sıkıcı sadece o kadar inşallah hep böyle rahat geçer 🌸 Tahmini doğum tarihi 28 temmuz adet tarihine göre 🥲🥲🥲💕💕💕💕
gizemramazan elifuzdusarucan benimde temmuzda allah izin verirse 10+0 haftalık şuan rabbim herkesin evladını sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌹😊
burcu_burcu selma128 10+5 ile selamlar😌 bir kızım var bende erkek istiyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin bizlere
ntgctsn Herkes sağlıkla alsın kucağına bebişini kızlar💙💙 ben de 9+4 üm mide bulantısından hamileliğin keyfinin çıkaramıyorum maalesef. Sizde durumlar nasıl
emelllllktlu ntgctsn ben sabahları kusuyorum gün içindede oluyor aralıklı mide bulantım ama yiyebiliyorum şükür
Seraymesut elifuzdusarucan bende adete göre 9 ultrasona göre 7+3 falan son adet tarihiniz nedir geç döllenme olabilirmiş düzensiz adet oluyorum
Seraymesut elifuzdusarucan temmuz sonu galiba sezeryanliyim çünkü tabi o zamaniya kadar kötü bir şey yaşamasam bebeği görmedim daha
brom cokpardonya aaaa hadi bakalım benimkinin benimkinin bugün fetal dna test sonucu geldi ama yârın öğrenicem🥹🥹
cokpardonya brom haber ver insallah temiz cıkar 🥰 biz de salı günü yaptırıcaz ama sonuc seneye cıkarmıs
elifuzdusarucan Tam 10 haftalık olduk bugün teyzoşları. 😇 haftaya cumartesi randevumuz var. Kalp atışını duyabilirim inşallah bu sefer. Fetal dna yaptırmaya karar verdik. O gün kan da vereceğim. Dua edin e mi. 🌸
aysegulll000 elifuzdusarucan ay bende 11 haftalığım 29 aralıkta ikili tarama testim var acaba cinsiyeti öğrenir miyizz
annekiz6141 elifuzdusarucan Temmuz 10 gösteriyor ama sezaryen olcagı ıcın hazıran sonu olur kesın 11+6 yız bızde 🥰 ıkıncı gebelıgım mıde bulantısı hat safa da tadını çıkarın ilk zamanlar çok iyiydi 🥺😭