esracetinkaya0663 mercanne benim ikinci hamileliğim. İlk gebelikte ikisine yapmadım tavsiye de etmem. Cinsiyeti 15. Hafta öğrenmeye giderim net olsun diye
burcu_burcu esracetinkaya0663 ben de ilkinde yaptırmadım doktorum da aldırmayacaksan zaten yaptırma dedi benim kararımı duyduktan sonra. İkinci için de düşünmüyorum inşallah bu hafta gideceğiz 11 haftalık
ilaydagkk1 endlesslove1 tarihlerimiz aynı sanırım bende geçen hafta gittim 4 buöuk haftalık demişti 6 mm demişti kese boyuna bakalım hayırlısıyla alalım kucağımıza
Annesii66 beyzzsenturkkk sağlıkla gelsin. Merak ettim neden 38 gibi doğar dediniz planlı sezaryen mı benim ikinci olmasına rağmen 39da alınacak şuan 36 haftalık gebeyim
beyzzsenturkkk Annesii66 erkek bebekler geç doğuyor genelde ya kızımda 38 de doğdu ben 40a beklemem her tuşa basarım😂😂
Annesii66 beyzzsenturkkk hahahaha neye isterseniz basın gelmek istediği zaman geliyor 😂😂 ilk kızımda yapmadığım kalmadı 39+4 haftalıkken 8cm açıklıkla acil sezaryene alınmıştım 🫣 sağlıkla gelsin inşallah
beyzzsenturkkk Annesii66 ben normal doğum icin cok ugrastım ve uykumdan 9 cmle uyandım ben onu zorlıcam tabi ona kalmış ama beni yanıltmaz eminim
Annesii66 beyzzsenturkkk bende 0 sancı ile normal kontrol için gittiğimde 8cm açıklığım olduğunu öğrenmiştim ama çatım müsait olmadığı için sezaryene alınmıştım
annebaliii Gks_01 10+5 aynı gıbıyız belli mi cinsiyet bana erkeğe benzıyor dedı dr ama daha kucuk dedı salı günü
Kabiyra00 elifuzdusarucan Okuyunca ayyy daha çok varmış dedim istemsiz 😅 Allah saglikli şekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Kolay geçsin inşallah hamileliginiz ❤️