biranneninyolculugu Derya2 evet 21.haftadan beri kullanıyorum. Şu an 32+4 deyim daha da kısaldı. Ama bu durum tabi kişiden kişiye değişiyor.
bilgedenizokaribal Derya2 vajinal ölçüm daha doğru sonuç veriyor. Benim de 22. Hafta dayken rahim uzunluğu sınırda denmişti ama iki hafta sonra normale döndü. Sen yine de endişeye kapılma. Kendi doktorun doğru bir şekilde ölçecektir
kubraturkkoc Derya2 en net sonuç vajinal oluyor,karından ölçüm yanıltıyor. bence sık takip edin 25 mm altı riskli oluyor çünkü. Bende kısalma var bi hafta önce 31 ölçüldü diğer hafta 16 ya düştü dikiş olmasına ve Progestan kullanmama rağmen
aprilbaby Derya2 banada bir ara bırak demişti ama ben bırakmamıştım sonra kısalma olunca iyiki bırakmamışsın dedi doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum
Derya2 aprilbaby evet bana birak dedi ama sonra farketti benim endişe ettigimi 20 ye kadar kullan o zaman dedi ama ben bırakmadım hala ben kısalmadan degil kanama alanım vardı ondan kullanıyordum birde kanama olursa diye
Derya2 Mihrasina_ anladım benimde karin ölçüldü o aklimda kaldı yanı belki vajinal ölçülse tabiki daha net olurdu birde başından beri progestan kullanıyorum o yüzden belki daha fazladır diye düşünüyordum ama tabi vajinal ölçülse belki daha fazla çıkar bilemiyorum
Derya2 mucizemizibekliyoruzz teşekkürler bende doktoruma söyleyeceğim bi vajinal bakilsa içim daha rahat edicek gibi
zfrnemos Derya2 nasıl anlıyoruz bunu 18 haftadan basladı doktorum soylemedı kac oldugunu ama ıyı erken dogum rıskın yok dedı 🙄 kacıncı haftadan baslıyolar ölçmeye
Deletedmom_297 zfrnemos genelde nir sıkıntı yoksa detaylıda ölçülüyor ana ben 17 haftamda doktordan rica ettitip ölçtürmüştüm
Derya2 zfrnemos kaçıncı haftada ölçülüyor bilmiyorum ama daha erken haftalarda ölçülen vardı okumuştum benim ilk defa ayrıntılı ultrasonda ölçtü doktor daha önce bakılmadı
Gencbirannis Doktoruma sordugumda 30 sarı çizgi 30dan yukarısı normal ama 25 ve altı kırmızı çizgi demişti
Derya2 Gencbirannis evet banada kötü degil 25 ve altı tehlikeli dedi ama ben progestan kullandığım halde bu şekilde olunca endişe ettim tabi vajinal kaç ölçülür onu bilmiyorum