canan_55 LadyX evet çok güzel oldu hem de yeni yılda da inşallah oğluşuma kavuşup kendi işimi kurmuş olurum 🤲😍
Fatma_furkan1996 LadyX her geçen yılda olduğu gibi bir yıl daha yaşlandım😅ama hergeçen yıl daha da olgunlaşıyorum ve kendi aileme yuvama daha da sıkı sarılıyorum yeni yıla da Rabbim nasip ederse inşallah kızıma kavuşacağım🤲4 kişi olarak yolumuza devam edeceğiz💕🌸
Deleted33000 LadyX olabilir canım ben kan vermeye korkuyorum inan en son kolesterol ve karaciğer değerlerim yüksekti diyetisyen yakamı bırakmıyordu 😂😂😂😂
ezgi3452 LadyX Hamile olduğumu öğrendim ve bana öğrettiği en büyük şey annelik duygusu oldu. Onu daha kucağıma almadım ve kokusunu,sesini, bakışını bilmiyorum ama sadece onlar için bile herkesi ve her şeyi karşıma alabilecek güçte olduğumu öğrendim 💙🫶
Mervezzz LadyX benim için çok özel bi sene oldu 2025 🩷🩷 hamilelik sürecinde ne kadar zorluk yaşamış olsam da bebeğimin varlığı, onu hissetmek çok kıymetliydi 🌸 şimdi doğumuma 25 gün var bakalım belkide 2025 in bebisi olucak kızım 🌸😌