LadyX Bu yıl bana çok şey öğretti. Herkesten herşeyi beklediğimi, kimseye güvenmemem gerektiğini anladığımı, ne zaman mutlu olsam hevesimin kursağımda kaldığını öğreten ve tecrübe ettiren bir yıl oldu… Hayatımın tüm olumsuzluğuna rağmen şubatta minik mucizemi öğrendim. Bedenimin içinde atan küçük kalbin bana neler yaptıracağını nelerden vazgeçeceğimi ve onun için nelerin iyi geleceğini öğretti. Eylülün 17’sinde dünyamıza tamamen girdi canım oğlum benim, bir ağlamanın canımı bu kadar acıtacağını, çaresiz kalacağımı bilmezdim. Bir gülümsemenin gözlerime ışıklar vuracağını, kalbimin pir pir edeceğinden haberim olmazdı. Güzel oğlum, bana anneliği öğretti. Bana onun için mutlu olmamı, kendimi üzersem onu etkiyeceğimi öğretti. Hayatımda hep esimi kıskanırım diyordum ama Eymen Alaz’ım bambaşka, bana gülmüyor diye kimseye gülsün istemiyorum 😂 Bu yılın tek sevdiğim yanı, oğluuummm. İnşAllah bu yıl hepimize önce sağlık, sonra huzur, evimize ailemize bereket getirsin sonrası da sonra olsun. Herkesin duası kolaylıkla, güzellikle kabul olsun. Dilerim herkesin gönlünde çiçekler açar, bahçesi bahar görür, solmaz. Kimsenin sizi soldurmasına izin vermeyeceğiniz bir yıl olsun.
Not: İyi ki burayı da keşfettim. Kalbinde iyi niyeti olan herkesi seviyorum. 2026 dahilinde tüm yıllar ‘işte bu’ diyeceğimiz yıllarımızın başlangıcı olsunnnn..🎉🎉🎉💖💖🎉💖🎉💖