LadyX Senacanblt_ ne güzel söyledin gerçekten de her sene bir önceki seneden daha de gelişmiş oluyoruz fikirlerimiz de değişiyor
bebeklerim__ LadyX 2.kere anne olmayı tattirdi bu yıl bana. İnsanların " oha bu kadar da değildir "in işte tam olarak da bu kadarmış olduğunu gösterdi.. dost kayibi , yeni dost kazandıran bir yıldi. Umarım 2026 2025i aratmaz 😍
LadyX bebeklerim__ canım maalesef acı tecrübelerle dolu olsa da her yıl bize bir şeyler katıyor bence de bize kötü gelen insanlardan uzak durmak verebileceğimiz en doğru kararlardan biri umarım 2026 yılı hepimiz için harika olur ve güzellikler getirir hiç ummadığımız beklemediğimiz yerlerden çok mutlu oluruz bebeklerimiz sağlıkla büyür her şey yolunda gider 2025′ten bile güzel bir sene olsun diyorum âmin 🙏🏻🫶🏻
ikiprensesannesi___ LadyX tam anlamıyla imtihan senesi olarak geçirdim diyebilirim zordu ama güzel bitti beklediğim kadar kötü geçmedi şükürler olsun ve tabi en güzel yanı 3. Evladımın benle olması heyecanını yaşamak oldu diyebilirim 🥰
canan_55 LadyX Bana çok şey kattı bu yıl. Çok yabancı bi şehirdeyim tanıdığım kimse yoktu çalışabileceğim iş de yoktu evde psikolojim bozuluyordu artık ben de kurslara gittim kendimi geliştirdim çevrem oldu mesleğim değişti ve hamiş oldum çok şükür sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰🌼🌼
Zhde LadyX ben hem üzüldüm hem çok sevindim ilk gebelikgimdi düşük yaptım 5 haftalikken sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim hatta 32 haftaya geldik oyuzden de çok mutluyum 2025 hem benim için içimdeki umut hem de hüzünle hatırlayacağım bir yıl oldu sağlıkla gelsinler 💙
canan_55 LadyX evet çok güzel oldu hem de yeni yılda da inşallah oğluşuma kavuşup kendi işimi kurmuş olurum 🤲😍