aybalasmom LadyX bazen çok zor bazen çok güzel. Tüm duyguları aynı anda yaşayarak yıla başladım tüm duyguları aynı anda yaşayarak bitiriyorum. 2025 bana kızımı getirdi. Bambaşka bir yıldı, diğer yıllarımız da kızım eşim, ailem ve sevdiklerimle geçer inşallah 🙏
beautymom 2025 benim Anne oalcağımı müjdeleyen bir seneydi Rabbim oğluşumu 2026 yılında kucağıma sağ salim almamı nasip eylesin inşallah daha güzel, huzurlu, sağlıklı bir yıl diliyorum herkes adına inşallah 2026 herkes için hayırlı bir yıl olur 🤍 🌏
demirrleydi_ LadyX evet gerçekten öyle mutlu bir evlilikte çocuk iki kişiyi aile yapan bireymiş onu anladım ben Amin inşAllah 🤲🏻🩷
Yazmelegi_ LadyX 2025′te benim için en güzel kısım, kızımın doğum gününe 26 gün kala ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrenmiştim 😍 ve o kadar duygusalim ki yeni yılın 2. Ayında iki bebisli anne olucam🥹 onun harici beni üzen kim varsa hepsini hayatımdan çıkardım😊
LadyX Yazmelegi_ harika kararlar almışsın canım 👏🏻 2026 yılı da hiç ummadığımız kadar güzellikler getirsin bize
osimdiannee LadyX Hamile olduğumu öğrendikten sonra Happy mom ’u tekrar yükleyip sizler gibi çok kıymetli insanları tanımakta nasip oldu bana. 2025 gerçekten güzellikleri getirdi 🥰🌸
Deleted33000 LadyX evet kız boyanıyor ama boya yikiyana kadar bebeğe yaklasmazsin yukadiktan sora bişey olmaz ben saçlarım aşırı döküldüğü için boyamiyorum şimdi dökülme azalnca yada durunca boyatim artık diyorum
Senacanblt_ LadyX her yıl olduğu gibi bu yıl da düşüncelerim fikirlerim bazı konulara olan görüş açım farklılaştı . Zor günüm de oldu iyi günüm de oldu bu süreçte bana gerçekten değer veren insanları gördüm öğrendim ve gene bir yıl bitmeden çevremden insan sildim herkesn canı sağolsun benden uzakta mutlu olsunlar ne diyelim. Ama bu yılın en güzeli de bebişimm tabii ki 💗sağlıkla gelsnn
LadyX Senacanblt_ ne güzel söyledin gerçekten de her sene bir önceki seneden daha de gelişmiş oluyoruz fikirlerimiz de değişiyor