LadyX 2025 benim için sabır ve tevekkül yılıydı. Sağlık açısından kendimi sınavda hissettiğim çoğu kez isyan ederken kendimi durdurdugum zamanlar oldu. Yılın ilk başlarında yılda bir iki kez hastalanan ben ağır gripler geçirdim hastanelik oldum. Nisan ayında bir bebegimiz olacağını öğrenmemle onunla sınanmam aynı zamanlarda oldu. Kanamalar ve boş gebelik sonucu ikiz olduğunu öğrendiğim gebeligimde kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu benim 8 yıl sonra ilk cesaretimin yerle bir olması demekti. İki ay kendimi toplamaya çalıştım ve eşimle ne zamandır gitmek istediğimiz bir yere tatile gittik. Oradan döndüğümüzde tekrar grip oldum ama içimden bir ses ilaç almadan test yap dedi ve kan vererek oğlumun haberini aldım. İçimde sevinç ve korku bir anda belirdi. Kanamalarım,hastanede yatmalarım oldu ama oğlum benimleydi iyiydi. Sonrasında Ekim ayında bir önceki doğumda teşhisi koyulan servikal yetmezliğimden dolayı serklaj oldum. Kasım ayının sonunda bebeğimin kalbinde birşeyden suphelendiler ve iki hafta sonra detaylı ya çağırdılar. Bu süreçte Aralık ayının 3. Günü uzun zamandır yoğun bakımda olan dedemi kaybettik. 2 gün önce detaylı ultrason kontrolümüzde şüphelendikleri şey yok olmuştu çok şükür. Bu serklajlı süreçte sadece dua ediyorum ve kendimi ve bebeğimi Allah’a emanet ediyorum. Ona inanıyorum bu günler geçecek ben bebeğime kavuşacağım Allah’ın izniyle. Herşey güzel olacak 🙏🏻 2026 güzel gelsin inşallah, karnında benim gibi gün sayan tüm anneler sağlıkla miniklerini kucağına alsın, aylarca belki yıllarca bir bebeği olsun diye dua edenlerinde yeni yılda o güzel duyguyu tatmaları nasip olsun inşallah 🙏🏻