ebisss yagmuripekharmankaya bende 16 dayım ilk çocuğumda 20+2 de hissetmiştim Dr ikincisi daha erken oluyor dedi de benim ki bu da kız , kız çocuğu biraz daha yavaş hareket ediyor ondan hissetmiyorum belki de
yagmuripekharmankaya ebisss evet kızlar daha sakin oluyorlarmış 😅 bizim erkek bebişkomuz olucaak pek kıpır kıpır şimdiden 🫣🥹
beautymom 17+3 sadece dönme hareketini çok net şekilde hissediyorum tarif edilemez daha hareketinden emin değilim ama 💙😊
edaonyurtttt Yarın 19. Haftaya giriyorum,birkaç gündür hissetmeye başladımmm🥹tam tarif edemiyorum gıdıklanma gibi bi his yemek sonrası oluyor genelde🤣
nuriyegcl babyyurdakul bende 16. Haftada hissettim tam olarak sanki minik bi kelebek kanatlarını çırpıyor gibi bir histi bağırsak hareketinden farklı oluyor bence bir tık bebiştir o muhtemelen anne ben burdayım diyor 🥹🫶🏻
ulkusblog babyyurdakul ben de 15+5 elimi sol tarafa koyduğumda onun geçişlerini ve geçiş yoksa kalp atışını hissediyorum 😍
Hellomy99 babyyurdakul 14 haftalıkken seyirmelerini hissederdim böyle kayıyor gibi ama çikolata yiyip çok sessiz bir ortamda dümdüz yatıp elimi koyup beklerdim öyle hissederdim genelde sağ tarafımda olurdu
babyyurdakul nur3414 ilk gebelikte olabilirmiş Benim doktorum 23 te hissetmiş kendi gebeliğinde (üstelik ikizleri varmış 😍)
BenekliCadii babyyurdakul zayıf olanlar ve ikinci ücüncü çocuğu olanlar daha erken hissediyorlar canım ben 18 hastalığım sadece dönme hareketlerini hissediyorum şimdilik 🙃😌😊