babyyurdakul Benim ilk gebeliğim . 16+3 teyim . Bazen kıpırtı gibi bir şey hissediyorum bu hafta . Bağırsak hareketi mi bebek mi emin olamıyorum . Siz ilk ne zaman hissettiniz 🙏🏻🙏🏻
Noyimommy babyyurdakul bende 16. Haftada hissettim minik kalp atışına benziyodu ama tam değildi minik kıpırtılardo daha önce hiç hissetmediğim bişeydi
minik3535 babyyurdakul bende 16+3teyim ve emin ol bende emin olamıyorum bağırsak mı bebişim mi diye 😂😂
busu1 babyyurdakul Bende hissediyorum 16+1 im böyle elektiriklenme gıdıklanma gibi gaz olduğunu düşünmüyorum çünkü başından beri gaz sıkıntım var nasıl birsey olduğunu biliyorum birine söylesem erken diyo bu sefer ilk gebelik
babyyurdakul minik3535 aynı günlerdeyiz ne şans 🤭 25 Mayıs görünüyor doğum Yaz bebekleri ♥️ Cinsiyetiniz ne sizin
Noyimommy babyyurdakul yani bir iki hafta sürekli devam edip kuvvetlenince anladım bebek olduğunu 18 gibi felan kesin emin olmuştum ama o büyük tekmeler biraz daha büyüdüğünde oluyor
babyyurdakul Noyimommy iyi olsunlar da 🥹 hareketleri hissetmek şuan sağlığı iyi , keyfi yerinde vs gibi hissettiriyor bana ya ondan sabırsızım 🤭
Noyimommy babyyurdakul kesinlikle öyle hareket hissedince orda iyi olduğunu düşünüyor insan 🥹ama erken hissedincede en ufak bi hareketsizlikte strese giriyor insan 🥹🥲
babyyurdakul ebisss zaten bu hafta hissetmek biraz mucize yani çok normal Ben emin olamıyorum bagırsak mı bebek mi 🥹
yagmuripekharmankaya babyyurdakul 16. Haftada minik dokunuş olarak hissettim. Sonraki haftalarda azalıyor şuan 20. Haftadayım ve gece özellikle elimi tekmelemesini hissediyorum 🤭🤭
ebisss yagmuripekharmankaya bende 16 dayım ilk çocuğumda 20+2 de hissetmiştim Dr ikincisi daha erken oluyor dedi de benim ki bu da kız , kız çocuğu biraz daha yavaş hareket ediyor ondan hissetmiyorum belki de