babyyurdakul nur3414 ilk gebelikte olabilirmiş Benim doktorum 23 te hissetmiş kendi gebeliğinde (üstelik ikizleri varmış 😍)
nur3414 babyyurdakul inşallah bizde hissederiz Allahın izniyle allahim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
BenekliCadii babyyurdakul olsun cnm ilerde elbet hissedeceksin bnde çok zayıf sayılmam evlendikten sonra baya almıştm
bilgedenizokaribal babyyurdakul benim de ilk gebeliğim. 19. Haftanın sonlarına doğru net bir şekilde hissetmeye başladım
Fatmanur_0416 babyyurdakul bende o zamanlar kalp atışı gibi hissettim 18 de balon patlaması gibiydi sonra çoğalarak belirginleşti şimdi yerinde durmuyor bence bebek sizin de 😂
yagmuripekharmankaya ebisss evet kızlar daha sakin oluyorlarmış 😅 bizim erkek bebişkomuz olucaak pek kıpır kıpır şimdiden 🫣🥹
ebisss yagmuripekharmankaya maşallah doğduktan sonra gör bakalım🙈🫣 sağlıkla alın kucağınıza da yaramaz kıpır kıpır olmazsa problem zaten Allah korusun
Nurhavvaa babyyurdakul 19. Haftada emin olarak hissetmeye başladım öncesinde hep acaba mı diyordum emin olamıyordum 20. Haftadan sonra çok netleşti hareketleri
senaninn babyyurdakul ilk 16. haftada hissettim kıpır kıpır 🫠 şimdi 36+1deyim gümbür gümbür hissediyorum 😂