minecikk [silindi] dün sağlık ocağına gidip kan verdim daha sonuç çıkmadı hastaneye de çok erken gitmek istemiyorum bir hafta daha geçsin en azından
[silindi] minecikk bende sadece test yaptım adetim gecikince çok netti çizgiler. bende on haftalık olsun öyle gitmeyi düşünüyorum.ultrasyona maruz bırakmak istemiyorum.
ruti Benim de uygulama 6 Ağustos gösteriyor bugün tam 6.haftadayız. 5+3’te sadece kese gördük, kalp atışı duymadan kendimi kaptırmak istemiyorum ama buraya yazmaktan da alıkoyamadım :)
zeynspkan Merhaba benimde çok yeni 6+1 günlük kalp atışını haftaya duyacağız muhtemel doğum zamanı 12-18 agustus olacak diyor uygulama inşallah hepimiz çok sağlıklı bir gebelik geçirip kucağımiza sağlıkla alırız
mervecloud annekevser biz de bebeği göremedik ama her şey yolundaymış doktorumuz öyle söyledi. Yolk kesesi görünüyor dedi. Umarım bu süreç hepimiz için sağlıkla ilerler🌸🥰
nouro3535 Başlığı açtım ama öyle bir mide bulantısı yaşıyorum ki anca bakabildim benim 3 Ağustos yazıyor doğumuma
[silindi] nouro3535 ne zaman başladı bulantı.ilk gebeliğim çok kötüydü şimdi bulantım yok erken diye mi acaba
ArasKemalvekardesi 4 Kasım son adet tarihim 5 Aralık’ta gebeliğimi öğrendim 93 dü beta beklemedeyim daha doktora gitmedim.pazartesi gidecek insallah
nouro3535 [silindi] Salı gününden beri başladı doktorum zaten başlat demişti ilaç eklemişti Ben tüp bebek ile hamile kaldım
nouro3535 [silindi] inşallah kalp atışı da duysam Bir kere bir kahvere akıntı oldu dr korkma dedi ultrason da keseyi gördük gayet sağlıklı ve yerinde dedi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
annekevser mervecloud iyi çok şükür. Amin inşallah. Bebeği veya kalp atışını duymak için ne zaman çağırdı yani kaç hafta kaç günlük olduğunuzda
annekevser mrvda bende 5+4 te keseyi gördüm doktor haftaya tekrar grl dedi. Kesen 4 le 5 arasına uyumlu dedi ama kese boyutu 14 mm sizinki kaç mm acaba
mrvda annekevser Açıkçası hiç sormadım herşeyin yolunda gittiğini söyledi haftaya kalp atışını duymak için tekrar çağırdı