mrvda annekevser Açıkçası hiç sormadım herşeyin yolunda gittiğini söyledi haftaya kalp atışını duymak için tekrar çağırdı
melikeezafer cemreveminnosunannesi bende 5 hafta 3 günlüğüm 3 gün önce lekelenmem oldu rengi kahverengiydi gittim bugün progestan verdi önlem amaçlı
adl_12 nouro3535 merhabalar 3. Gebelik planlı sezeryan 20 Temmuz dedi doktor ama ağustos 1 kadar beklicem aslan burcu olsun diye :) 27 Ekim SAT
Gizem_erdag 6hafta bugun ☺️ 18 agustos dogumlu oğlum var 7 yasında bebişiminde 18 ınde doğup erkek olmasını cok istıyorum hayırla sağlıkla tabi inşallah ❤️carsamba günü gel dedi doktorum kalp atışını görürüm inşallah
4bebe Allah nasip ederse benımde 12 Agustosta dıyor daha henüz kontrol tarıhım gelmedı ıkı cocugumda kırk haftadan sonra dogurdum muhtemelen aranızda gec doguracak olan ben olurum☺️
yagmra nouro3535 5 haftalık görünüyor ama doktor geç döllenme dedi keseyi cumartesi görmeyi planlıyoruz inşallah
nouro3535 yagmra keseyi de bebeği de gördüm inş kalp atışınızda duyacağım Dilerim senin içinde herşey yolunda gider
Dilaralemdar Bizde bugün 4 haftalıyız betam 30, haftaya kese için çağırdı 25 ağustos diyor ama sezeryan olduğum için 14-15 ağustosta doğururum beklemem:)
Dilaralemdar yagmra evet istanbul avrasya hastanesi gop/ siz ne zaman gidiceksiniz siz bizden 1 hafta öndesiniz:)
Dilaralemdar yagmra yaa bizede yakın alibeyköyde oturuyoruz siz nerde oturuyosunuz? geçen sene kızımada orda doğum yaptım hatice can benim doktorum çok memnundum, 13 aylık bir kızım var kaza ile bir bebeğimiz olacak :)
Dilaralemdar yagmra evet bugün adet günümdü test yaptım çift gördüm kan verdim 30 çıktı siz kaç ile öğrenmiştiniz
yagmra Dilaralemdar yaa benim ilk bebeğim Bende Yağlıdere parkının oralardayım Ücret nedir bilgi verebilir misiniz
yagmra Dilaralemdar 58 ile pazar günü 788 di yarın akşam yapacağım tekrar cumartesi sabah da Baypark a gideceğiz kese için İlk kontrole oraya gittim geçiçi olarak hastane değiştirmeyi düşünüyorum
Dilaralemdar yagmra Bende bilmiyorum ki şuan, ama geçen sene 45 bindi. Seneye ağustosta ne olur hiç bilmiyorum
Dilaralemdar yagmra Ay hadi sağlıcakla mutlulukla afiyetle kucağımıza alalım inşallah, cumartesi için benide haber eder misiniz:)