Elailelale nouro3535 Merhaba nasipse bizimde ağustos görünüyor. Yarın keseyi görmeye gideceğiz tam 5 haftalık olucaz 🥰 Rabbim hepimize sağlıkla vaktinde kavuştursun 🤲
adl_12 nouro3535 merhabalar 3. Gebelik planlı sezeryan 20 Temmuz dedi doktor ama ağustos 1 kadar beklicem aslan burcu olsun diye :) 27 Ekim SAT
aslmoms İyiyizzzz Temmuz 27 planlı istiyorum fakat 2/4 Ağustos görünüyor bnm :) Siz kaç haftasınız nasıl gidiyor.
cemreveminnosunannesi Merbaha bende burdayımmm Ağustos başı planlı sezaryen olacak 2. Doğum olduğu için. 5+1 oldum fakat lekelenmem var çok hafif endişe ettim siz de durumlar ne ?
melikeezafer cemreveminnosunannesi bende 5 hafta 3 günlüğüm 3 gün önce lekelenmem oldu rengi kahverengiydi gittim bugün progestan verdi önlem amaçlı
Muhendis-Anne cemreveminnosunannesi benimde 5+3 5 gündür falan yaklaşık lekelenmem devam ediyor malesef
freuze [silindi] Merhaba benim de 17 ağustos son günüm görünüyor. Sat 10 Kasım. Bugün 6+0 olduk. Doktor kontrolüm vardı. Keseyi gördük. Bebişi de çok küçük gördü doktor ama kalp atışını duymadık henüz. Haftaya tekrar gel dedi doktor. Siz gittiniz mi doktora kalp atışını duyabildiniz mi.
cemreveminnosunannesi [silindi] 2. Gebeliğim ve Ssvd düşünmüyorum. İlkini çok zorladılar normal olsun diye 10 cm açıklık oldu ama çatım dar olduğu için çıkamadı acil sezaryen yaptılar. Şimdi bunu ben göze almak istemiyorum
[silindi] cemreveminnosunannesi o kadar sancı dan sonra kötü olmuş. benim ilk gebeliğim ikiz olduğu için bende sezaryen oldum .ama bunu ssvd istiyorum ikizlerim doğuma kadar 6 yaşında olur şimdi 4+5 im daha doktora gitmedim
cemreveminnosunannesi [silindi] benim de kızım doğuma kadar 6,5 yaşında olacak 😊 Güzel bir yaş farkı bence 😊
nurdanayse Merhaba ben de daha yeniyim beta 55 çıktı bugün tekrarlicam doğum 20 ağustos görünüyor☺️ inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atışını da duyarız