dorukhan_nehirada_moms Biranneady1 1 hafta oldu konusali bnmde 40 gunum var hastane ariyorum dogum icin verilen fiyat ersoy normal 2250 sezeryan 2750 bolge 1800 normal 1900 sezeryan istege bagli 2500 bezmialemde 3000 tl dedi normal doguma
dorukhan_nehirada_moms Biranneady1 yaa cok ozur dilerim ben sizi bezmialemle karistirdim delta da yapicaktiniz siz peki epiduralli normal mi 1600 tl
Biranneady1 dorukhan_nehirada_moms haa biran korkktmm vllaahii hastanmi arycktmm ewet normall epidural istnrsr nkdr olur blmyrm onu srmadım ben cnm
Kalem500 Mervealmn hangi doktora gidiyorsunuz adatıpta bende adatıpa kontrole gidiyorum ünal bey doktorum
Brknly Mervealmn merhaba Saynur hanıma bende gidiyorum ama mesaj konusunda biraz sıkıntılıyım geri kalan Herseyi çok güzel ilgili ama ne zaman yazsam ya cevap vermiyor. Her zaman öyle diyemem sizin de öyle mi
Azizegok Nursahin umut hastanesi nerde bilginiz var mı bende tulin hanıma gidiyordum fakat ayrılmış ne yapicagimi bilemedim
Prensannesii Scb Bende Pendik’te oturuyorum Pendik Esenyalı da ama tuzla yayla mahallesinde ailem var sürekli giderim ☺️
dorukhan_nehirada_moms Nursahin kkkartal da 7 palmiye sitesinin ustunde minibus yolunda eger kartal umut hastanesiyse