Snnddhbdbdnr Azizegok sigortalı muayne 70 tl ilgi olarak iyiler Doğum oranı yüksek bir hastahane ama daha 10 günüm var ilk doğumum hiç nasıllar olur bilmiyorum
RdvnMlkn Snnddhbdbdnr sigortayla 70 diye biliyorm ama sigorta yoksa 100 tl heralde bn hc gtmedm saygiya
ElifMete Melisanaz merhaba canım bezmıalem e gidiyorum başından beri zaten gayet memnunum çok şükür bizim cocuk gelmek bilmiyor ama ☺️
Melisanaz ElifMete hayırlısıyla gelsin inşallah 🥰 muayne ücreti ne kadar Doğum ne kadar canım bide doktorun kim🥰
Prensannesii Scb Bende Pendik’te oturuyorum Pendik Esenyalı da ama tuzla yayla mahallesinde ailem var sürekli giderim ☺️
Cellys Mia88 oranin doktoru. Op.Dr firat Tulek doktorum.. (Cem demirelin asistani) .. bana verilen fiyat bu.. benim sigortam malesef kapsamiyor dogumumu.. augustosda dogumum benimde .. :)
dorukhan_nehirada_moms Biranneady1 herkese farkli fiyat veriolar galiba banada 3000 dediler normal doguma
Yaser27 Nursahin normal doğum 1800 zorunlu sezeryan da 1900 %20 de asker ve polislere ındirim yapılıyormuş
dorukhan_nehirada_moms Biranneady1 1 hafta oldu konusali bnmde 40 gunum var hastane ariyorum dogum icin verilen fiyat ersoy normal 2250 sezeryan 2750 bolge 1800 normal 1900 sezeryan istege bagli 2500 bezmialemde 3000 tl dedi normal doguma
dorukhan_nehirada_moms Biranneady1 yaa cok ozur dilerim ben sizi bezmialemle karistirdim delta da yapicaktiniz siz peki epiduralli normal mi 1600 tl
Nursahin Yaser27 ben tulin hanima gidiyorum ozel eren hastanesinde simdi umut hastanesinde nöbet tutuyor orda yapalim dogumu dedi bende dogum fiyatlarini merak ettim
Taila RdvnMlkn valla her zaman aynı doktora gitmek mümkün olmuyor ama genel olarak doktorları iyi şimdiye kadar 5 ayrı dr da muayne oldum iyiydi hepside ama siz aklınızdakileri soracaksınız yoksa pek bişey söylemiyorlar 🤷🏼♀️
Azizegok Nursahin umut hastanesi nerde bilginiz var mı bende tulin hanıma gidiyordum fakat ayrılmış ne yapicagimi bilemedim