OgretmenEva doktorunuz kim? Memnun musunuz hastaneden muayene ücreti nedir?
RdvnMlkn ben Kurtköy Ersoy’a gidiyorum. Bölge indirimi var indirimli 100 veriyorum 😂
Prensannesii dr lar iyi ben osman beye gidiyorum bilgili ilgileniyo esimlede girebiliyoruz memnunum
    Ozlemtna Elif Malçok doktorum 2 kez gittim daha ama çok memnun kaldım inşallah böyle devam eder ☺️
      Seymabesr inşallah sonuna kadar böyle devam eder bende Çamlıca medipolde karar kıldım bakalım 🙏😊
      Es6619 kuzum gttim 4 bucuktaydı randevum mülayim sakin iyi bi bayandı sordugum her soruya cevap verdi kapalı bi bayan iyiydi yani kötü bir doktor değil
      Scb 19 haftalık olucaz canım yarın ☺️ Sen kaç haftalıksın ?
      • Scb bunu yanıtladı.
        Mia88 Evet 11,700 TL dogumum benim memorial ATAsehir de .. (sezeryan) Normal dogum 9000 TL (süsleme dahil)
          Cellys yanıt için çok teşekkür ederim doktorunuz hastanenin doktorumu yoksa oranın doktorumu 🙄 benim doktorum da orada yaptrıyorda dogumu ortalama fiyat belirlemek için soruyorum ☺️
            Ümraniye Erdem Hastahanesinde olacak inşallah 🥰
            Yaprakkm ben de Çamlıca medıpol e başlıcam hangi doktora gidiyorsunuz acaba tavsiye edıyor musunuz
              Sultanbeyli de kimse doğurmuyor mu yaw 😂
              Ben de Sultanbeyli saygı düşünüyorum inş şurda 10 günümüz kaldı zaten
                Busemert dr Canan Yılmaz torun

Hastane benim pek tarzım değil dr için gidiyorum dr dan memnunum
                  Oznurarslan ben kadriye hanıma gidiyorum iyi işinin ehli bi doktor çok konuşkan bi doktor değil ama ben memnunum bide elif hanım var genelde ikisinin ismini duyuyorum
                    RdvnMlkn zeynep kamile gidiyorum çok memnunum ordan orda yapıcam doğumuda inşallah
                    Merhaba kızlar. Ben de 18 haftalığım. Devlet hastanesine gidiyorum fakat özele geçmeyi düşünüyorum. Kartal umut hastanesi doktor Ayşe Nurcan Ünlüer düşünüyorum . Nasıl sizce giden var mı?
                    Azizegok fiyati bilmiyorm ama ebru hanm iyi dye duydum tanidiklarim ebru hanima gidiyo