Melek1010 Aynuryilmaz doktordan doktora değişiyor kimi kemik yapısıyla vs hemen anlayabiliyor tecrübe meselesi ama bazı bebişler aylarca saklayabiliyor kendilerini kontrole gitmeden yarım saat önce çikolata yiyin bebeğin hareket etmesini sağlıyor doktor daha rahat görebilir
TugbaDnz Semuss 20. Haftadan sonra degisenler var burda okuyoruz yani bilemiyorum 🤣 birisi ozellikle hic unutmuyorum post acip sakin cok alisveris yapmayin unisex urun alin dogana kadar erkek dendi kiz cikti soktayiz falan yazmisti
Aynuryilmaz minikkurabiyem2019 evet bende öyle düşünüyordum arkadaşıma söyleyince doktor araştırdım öğrenen olmuş baya 🙄
Ahmer0412 Guzel_ailem imkansız değil ki benim bütün arkadaşlarım 12 ve 13. Haftalarda öğrendiler şuan 7 8 aylıklar net ilk söylenenler tabi bebeğin pozisyonuna hastanenin cihazına ve doktorun bilgisine bağlı
Aynuryilmaz minikkurabiyem2019 12ile 16 arası diye biliyorum ama doktoruna danış muhakkak bana 12+2de gel dedi
Aynuryilmaz Duyguxx benimde içime kız doğuyor 🙏 ama cevremdeki herkes erkek diyor çünkü hiç hamile gibi değilim maşallah ne bulantı baş ağrısı aş erme 3. Ayım 600gr aldım ve sadece göbeğim çıktı ay heyecanlı bir dönem 😊
minikkurabiyem2019 Aynuryilmaz hayırlısı olsun canım rabbim saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin işllh ☺️
Aynuryilmaz 25agustos evettt çikolatayı denicem bu kontrolde bakalım belki bir tahmin de olsa söyler doktor bu arada rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Aynuryilmaz Ozy evet bunu bir kaç anne adayı söyledi 20. Haftadan sonra kıyafet almayı düşünüyorum sanırım ozamana kadar kesinleşir
Aynuryilmaz Scb evet 3lü tarama kesin diyorlar ama geçmiyor günler en azından bir ihtimal ogrenebilme heyecanı oluyor 😊
Aynuryilmaz Scb yok ben daha 2li yi yaptiricam 16.haftamda 3lü var ben 4lü taramayıda yaptircam risk çıksın çıkmasın
TugbaDnz Semuss hahahah karismaz canim ya bazen gostermiyo gec gosteriyo bebek sonra da yaniliyo dr usg tam gostermiyo belkide eski olunca kotu goruntu cikiyo yaniliyolar yani