Aynuryilmaz Scb yok ben daha 2li yi yaptiricam 16.haftamda 3lü var ben 4lü taramayıda yaptircam risk çıksın çıkmasın
Aynuryilmaz BMH maşallah hep bir kızım olsun istemişimdir rabbimin gücüne gitmesin sağ salim haberini alırım bende inşallah 🙏 pembe pembe tulumlar patikler of 😍 Rabbim sağ Salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Rrraaaiiinnn 12. Haftada doktor yüzde yüz erkek dedi cinsiyet partisi yaptık nasipse 16. Haftada kontrolüm var cinsiyet degisirse parti.me mı yanayım alınan mavi kıyafetlere mı yanayım:) doktoru mu napayim onu düşüneyim :)
Aynuryilmaz Rrraaaiiinnn yaa o riskte var dımı hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun. İnşallah 🙏 ben tek başıma gidicem taramama eşim gelemicek maalesef eğer doktorum söylerse kimseye soylemicem 16.17.haftalara kadar sonradan degişebiliyormuş tahminler
Melek1010 Aynuryilmaz doktordan doktora değişiyor kimi kemik yapısıyla vs hemen anlayabiliyor tecrübe meselesi ama bazı bebişler aylarca saklayabiliyor kendilerini kontrole gitmeden yarım saat önce çikolata yiyin bebeğin hareket etmesini sağlıyor doktor daha rahat görebilir
TugbaDnz Aynuryilmaz aynen oyle canim insanda merak uyandiriyo kiz yada erkek fark etmiyo ama kinder yumurta gibi ne cikcak merak ediyo insan 🤣
Aynuryilmaz TugbaDnz evettttttttt ya eşim doğunca öğrenelim diyor ama ben dayanamam hatta ben cinsiyet ten bahsedince kızıyor ben ogrenmicem diyor nasıl gamsız rahat bir adam ben catliyorum meraktan 😬 of neredeyse her hafta bir heyecan
TugbaDnz Semuss hahahah karismaz canim ya bazen gostermiyo gec gosteriyo bebek sonra da yaniliyo dr usg tam gostermiyo belkide eski olunca kotu goruntu cikiyo yaniliyolar yani
AYsegulusal Benimki de ikili tarama da belli oldu gibi çıkıntı var dedi farklı açılardan bi kaç Ke baktı erkek dedi ama daha erken demeyi de unutmadı hakkımızda hayırlısı
Halenurrr 10 +1 haftada erkek dedi. Bu kadar hızlı tespıt edecegını beklemıyodum.12 haftalık halen erkek diyo doktorumuz.degısebilirmi acaba? Kesın mıdır?
Aynuryilmaz Halenurrr evet işte benimkinide bildi aslında ama söylemedi yüzünde gulumsemeyle döndü bana cinsiyetinimi gördünüz dedim 2 hafta daha bekle bakalim dedi bu kadar 🙄
Deniziimmm İkili testi 11+2 de yaptırdım. Bugün 14 haftadayım muayenede Dr kesin demedi ama ben erkeğe benzettim dedi ama net değil çok ufak bişey dedi 20.haftafa netlik kazanır dedi bu şekilde olup da tam tersi olan oldumu acaba 🙏😊
Ahmer0412 Guzel_ailem 11 değil ama 12 de öğrenen çevremde bi sürü insan var devlet öğrenemeyen gidip özel hastanede öğrenen devlet hastanesinin ve özel hastahanenin cihaz farkını bilmeyen yoktur sanırım 12.haftada cinsiyeti öğrenen ve şuan doğumuna günler kalan tanıdıklarım var