Mergulce Guzel_ailem bilemiyorum gayet emin konustu kizlarda ve erkeklerde olan farki gosterdi.perinatolog birde benim doktorum guveniyorum o yuzden.saglikli olsunda zaten farketmez aslinda bizim icin.
Efuli53 Guzel_ailem yooo 12de erkek dedi 16da kesin dedi 20de kesin derken derken 13gün kaldı doguma 🤣😂
Elcnekc Betttt anladım canım banada 11 haftada doktorum erkek benziyo dedi ultrasondaki doktorda erkek mi bebegin dedi 1 hafta sonra gttim göremedi bakalim ne olacak 😊
Ozy Aynuryilmaz ben ögrendim yüzde 80 erkek dedi doktor sonra 18. haftada yüzde yüz kiz oldu onun icin ona güvenip esya almayin bence ben o hatayi yaptim
Aynuryilmaz Ozy evet bunu bir kaç anne adayı söyledi 20. Haftadan sonra kıyafet almayı düşünüyorum sanırım ozamana kadar kesinleşir
Aynuryilmaz Senanuurrr ya aylarca kızım veya oğlum diye sev göbüşü sonra tam tersi olsun garip bir durum 🤔
Aynuryilmaz TugbaDnz evet beklemem gerekiyor Anlaşılan ya merakmı bilmiyorum yada hamilelikte çoğu anne bu pisikolojiye girermiş o evredeyim sanırım 🙄
TugbaDnz Aynuryilmaz aynen oyle canim insanda merak uyandiriyo kiz yada erkek fark etmiyo ama kinder yumurta gibi ne cikcak merak ediyo insan 🤣
Aynuryilmaz Habibee evet kızlar saklar derler rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏