Cprelf Busbusefe belki döner canım haftaya kadar belli olmaz bebişin durumu , senin cinsiyet neydi canım
Busbusefe Cprelf erkek bebiş canım , evet suyum fazla olduğu için sürekli döner yakalarsak hemen başlatırız doğumu dedi yani baş geliş olarak görürse :)) muayene ücreti de 50 bindi canm erken verdik biz
Busbusefe Cprelf doğum ücreti yazacaktım muayene yazmışım 😂 sen kaç haftalık oldun yok mu ağrı sızı felan
Cprelf Busbusefe ben bugün 38 oldum ☺️bekliyorum gelsin diye de çabam yok bilmiyorm ne zaman nasıl dogacak , Salı kontrole gidecem bakalım belki duruma göre o zaman doguruurm ☺️
Cprelf Busbusefe Bebiş suyun içinde dönüyor demekki ilk defa duyuyorum inşallah yakalarsınız paşayı 😍kaç kilo olmuş minik
Busbusefe Cprelf normalin kolay olduğunu bildiğimden bende istiyorum rabbim inşallah bana da nasıp eder
Busbusefe Cprelf amin canım benim perşembe gidicem bakalım iki gündür de sürekli yürüyorum hurma yemeye başladım inşallah dönmüştğr
Cprelf Busbusefe inşallah dönmüştür canım 🙏bende yürüyüş pilates yapıyorum , hurma yiyorum bende yarın gidecem kontrole bakalım , benim de dogumun ne zaman olacağı belli olur gibi bakalım hayırlısı olur inş ikimiz içinde 🙏