ylnydgd Biraz önce geldik 29+4 1336 gram 40 cm. Uzun ince bi kız olacak diyor doktor. Ben de öyleyim genetik 😬
zeynep001 kartanesi___ çok teşekkür ederim bende doktora soracaktım yarın da referans olsun diye sormak istedim 😀
zeynep001 kartanesi___ şehir hastanesine gidiyorum doktor 1200 ölçüyor cihaz dedi ama + - 200 olabilir dedi canim 😊
Papatya05_ sevacano eşim yurtdışa gitmek zorunda kaldı işte haftaya gelmiş oluyor o zaman gideceğim inşallah gidemedik bi türlü ev taşımam vardı anca bitirdik oğlum hastalandı orta kulak iltihabı olmuş gidemedik bi türlü
Kartalicee 35+2 de 2.600 gramdı bakalım doğuma kadar kaç kilo olucak çok merak ediyorum hep düşünüyorum ☺️
sevacano Papatya05_ Çok geçmiş olsun canım düşünmeden sordum hakkını helal et . Ben zor dayanıyorum da ayda bir gitmeye o yüzden sordum :(
Summsumm Simlifar bnmde bebegimin kilosu önden gidiyor hastane cikisini yeni dogan mi tercih ettiniz acaba. Ben yeni dogan aldim gozume o kadar kucuk geliyor ki olmayacak diye korkuyorum suan
ylnydgd Summsumm direkt hastane çıkışı olarak aldım :) 6-7 kg doğmadığı sürece olur hastane çıkışları cunku top gibi yuvarlıyor kendini bebeto
Simlifar Summsumm evet yeni doğan aldım olur bence arkadaşım 4 kilo doğurdu gördüm minnacık bişey resimlerde göründükleri kadr büyük değiller 😆
awdghv 26+4 te gittik 870 gr mdı küçük gibi sanki ama İnşallah güzel kilo alabilir şuan 27+2 yiz bakslım aralık sonu kontrol de göreceğiz
lala_666 Selam annişler☺️ Azerbaycandan selamlar🌞☺️ kızlar 21 haftalık hamileyim dopler ulturasonuna kaçınçı haftada gide bilirim🥹 ben 23 Aralıkta gitmek istyorum siz ne dersiniz?)))
sevacano lala_666 Aleyküm Selam ben de aslen Azerbaycanlıyım 🇦🇿20,24haftaya kadar gide bilirsin canım ama en iyi net gorunmesi için herkes 21.hafta ideal diyor ben de ayarlayamadığım için 22haftada gidicem İnşAllah
Papatya05_ sevacano Estağfirullah canım çok şükür çözümsüz dertler değil 🌸🌸🌸 bakalım işte 30. Hafta içinde gidebiliriz inşallah
lala_666 sevacano ya ne güzel canım ☺️☺️ teşekkür ederim ❤️ bu arada Azerbaycandamı yoksa Türkiyedemi yaşıyorsun?☺️