zeynep001 kartanesi___ çok teşekkür ederim bende doktora soracaktım yarın da referans olsun diye sormak istedim 😀
hilu moonmom1 ilk zamanlarımda tam uyumluydu sonra 1 hafta sonra 2 hafta önden çıktı. Böyle olunca şeker olabilir diye yükleme testi için gittim en son ve şekerim cikmadi . Doktorum da yapısal ve yediklerindendir dedi
lavinya90 28 haftanın başında 1200 gr 37cm ölçüldü. Tam haftasına uyumlu dedi doktor. Önceleri önden gidiyordu. Şeker diyeti yapıyorum haftasına uygun oldu.
kartanesi___ lavinya90 nasıl yani uyumlu değil? Ne kadar geride kalmış ki benim 28+5 bugün 1200 gram 37 cm normal dedi
kartanesi___ lavinya90 evet benim de önde gidiyordu ama bunda farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım devlete gittim. Normalde özele gidiyorum
lavinya90 kartanesi___ makinalar farklı ölçüm yapabilir. Ama her türlü haftasına uygun şükürler olsun. Sadece en geç 37 de sezaryenle alınacak inşallah 3 kiloyu geçer. İlk kızım 2800 doğdu. Küçük çocuk büyütmek biraz zorluyor.
merymomy lavinya90 1500 kg doğdu kızım büyütmek o Kadar zorki kilolu çocuk büyütmek nasıl bı his merak ediyorum 😃