eskr33 Meral_63 doğrudur bende aynı ya nefes alamıyorum son günlerde çok zorlanıyorum 2. Hamileliğim 2. Gebelik beni çok zorluyor anlıyorum seni 🙂
kartanesi___ Melisaelf En son 24+5’te gitmiştim 789 gram demişti. Bugün 28+5 kontrole gideceğim bakalım kaç olmuş benim bebişimm🥹🥰
zeynep001 kartanesi___ bende yarın gideceğim tam 28 hafta olacak kaç gr olduğunu yazabilir misiniz bebeğinizin
ozlem0696 Melisaelf 1 Aralıkta gitmiştim o zaman 30+3 dü sanırım 1850 demişti ama ultrason da iki hafta önden geliyormuş. Şimdi 31+2 oldu 😁 Ayın 15 inde kontrol var bakalım ne kadar olmuş
Simlifar Melisaelf 34+5 de gitmiştim 3kilo demişti 2 hafta önde gittiğini söylemişti ama yinede belli olmaz doğunca fark edebilir belki
Summsumm Simlifar bnmde bebegimin kilosu önden gidiyor hastane cikisini yeni dogan mi tercih ettiniz acaba. Ben yeni dogan aldim gozume o kadar kucuk geliyor ki olmayacak diye korkuyorum suan
Pofidik123_ 2erkekannesim son zamanlarda aşırı havuç yiyorum nerdeyse günde 1 kilo yiyorum yani canım istiyo ama bende gebelik şekeri de çıktı doktorum bugün önden gittiğini şekerime dikkat etmem gerektiğini söyledi 2.250 olmuş bir hafta da 250 gram almış
borulcem Melisaelf en son 27 haftalıkken gitmiştim 1080 gramdı yarın 31+6 olacağız bakalım ne kadar olmuş 🤗