mrsssblt Aylinannesi Allah izin verirse ben çıkarmayı düşünüyorum yani öyle hurafelere takılı kalmak iyice kendimi soyutlamak istemiyorum 🤦🏻♀️
Duyguuumm Aylinannesi allah razı olsun canım 💙 çık gez ya ne olacak havalarda ısınır dr a falan gideceksin kendin için çocuk iÇin yine çıkmış olacaksın
Aylinannesi Duyguuumm Saol canımm sendende🤗 aynen ya duramam evde eylülonline çıcığını mayemiye bile götürüyo sürekli dışarda🙈😂
Duyguuumm mrsssblt ay hiç sorma bende başka bi postta ağız burun dalıyodum başka bi posta girdim baktım sende orda birilerine dalıyodun dedim yanında olayım bi baktım atmışlar beni hesap mesap yok 😂 ben şok 😱
mrsssblt Duyguuumm aaaah arkadaşım bir happymom seni kaldıramadı desene 😁😁😁 Ki bende bekliyom bir iki güne benide atarlar formdan
Duyguuumm mrsssblt senden de allah razı olsun canım iyi niyetleriniz hep sizlere dönsün inşallah. Ama sen getirdin on tane otuz kişiyi nerden bulayım çok zor bir durum olur o benim için kimse de Yok burda
Aylinannesi Duyguuumm canım benimm kuzenlerim hoca talebeleri var bi sürü istiyosan okutur yollarım adresine ?
mrsssblt Duyguuumm Doğru diyorsun canım🙏🏻🙏🏻 Allah en iyisini bilir vaktiyle,sağlıkla inşallah nasip eder 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Duyguuumm Aylinannesi canım tanımıyorum onları yanlış anlama beni şakın ama tanımadığım kişiler sonuçta Emin’im iyi niyetlilerdir ama ben güvenemem çok teşekkür ederim yine de
Aylinannesi Duyguuumm tamam canım haklısın sende tabiki sen bilirsin hatayda yokmu okutcagın eş dost akraba anam azda değil 41 kişi 🙈😂
Duyguuumm Aylinannesi benim watsaptaki grup arkadaşlarımla tartışıyorlardı bende o sırada dr da muayene sıramı bekliyordum işte sinirimi onlardan çıkardım şu babanın alt açma postuydu herşade
Duyguuumm Aylinannesi var tabi de böyle şeyler çok herkese dillendirilmez canım az olsun öz olsun watsap grubundaki arkadaşlarımla yaptık sağolsunlar okuyorlar sık sık benim için