Duyguuumm Aylinannesi hayır evdeyim çalışmıyorum keşke çalışsam 😄 koç olmak ayrıcalık Aylin de o ayrıcalığı tadacak 😄 pastayla kanmam şekerim yemezler 😂
Aylinannesi Duyguuumm hahah bende koçum 11 nisan 🙈🐣😍 Aylinde bizden 💃🏼💃🏼 Aa ayıpsın yanına asitli kokokola 😂
Duyguuumm Aylinannesi bu koçların hepsi böyle 😂mum da dik bari 😂 Az kalmış sana da ne ekersen onu biçersin 😂
Aylinannesi Duyguuumm canım sordum teyzeye 41 tane peygamber hurmasına farklı kişiler Meryem suresi okucak yani kişi başı 1 hurmaya 1 kişi okucak sende bitane hurmaya okuyabilirsin sonra onları sana vercekler yicen
Aylinannesi Duyguuumm 🙈😂😂 burdan da okurlar canım ya akrabaların arkadasların filan sanırım arapça okumak lazım bi sorarım yine
Aylinannesi Duyguuumm canım kuran kursu cami filan git rica et 2 dkkada okur onlar herkese birer hurma ver hemen okur verirler sana .bu teyzenin kızı daha 1 sene dolmadan hemen hamile kaldı diğer postada yazalım da onlarda nasiplensin
Duyguuumm Aylinannesi amaan canım ben zaten okuyorum fırsat buldukça şifa allahtan kızlarla da duamızı topladık zaten geçen allah kabul etsin inşallah
Aylinannesi Uykusuzgeceler 60 tl muayene ücreti.. normal de destekliyo ama ben kendim sezeryan istiyorum canım daha doğrusu mecburum .. iyi doktor bence
Aylinannesi Duyguuumm yok canımmestafueullah ne uğraşması hayırlı bi işe vesile olmak kadar güzel şeymi var 🙏🏻☺️ Napım ya geberdim yorgunluktan 😫 ya 40 cıkmadan dısarı cıkıp gezemicekmiyim onu düsünüyorum bi yandan 😞 sen napıyosun nasıl gidiyo
mrsssblt Duyguuumm bende okurum,okuturum istersen canım eşe dosta birer ikişer okusunlar getirir veririm sana seninde burada kimsen yoktu demi?
mrsssblt Aylinannesi Canım niye 40 çıkmadan dışarıya çıkmıyorsunki ? Aşıya falan da mı götürmeyeceksin çocuğu?
Duyguuumm Aylinannesi allah razı olsun canım 💙 çık gez ya ne olacak havalarda ısınır dr a falan gideceksin kendin için çocuk iÇin yine çıkmış olacaksın
Duyguuumm mrsssblt ay hiç sorma bende başka bi postta ağız burun dalıyodum başka bi posta girdim baktım sende orda birilerine dalıyodun dedim yanında olayım bi baktım atmışlar beni hesap mesap yok 😂 ben şok 😱
Duyguuumm mrsssblt senden de allah razı olsun canım iyi niyetleriniz hep sizlere dönsün inşallah. Ama sen getirdin on tane otuz kişiyi nerden bulayım çok zor bir durum olur o benim için kimse de Yok burda
mrsssblt Aylinannesi Allah izin verirse ben çıkarmayı düşünüyorum yani öyle hurafelere takılı kalmak iyice kendimi soyutlamak istemiyorum 🤦🏻♀️